Odd ble knust av russisk storlag

290
Foto: It's an ODD world (Facebook)

Odd tapte 3-0 i en treningskamp på Campoamor i Spania, mot CSKA Moskva idag.

Kampen åpnet med dårlig nytt for Odd. Allerede etter 5 minutter måtte lånespiller Andreas Helmersen, hinke ut med det som så ut som en kneskade. Et par minutter etter gjorde russerne vondt verre, og satte inn 1-0.

Odd sto godt i forsvar resten av omgangen, men slet med å skape de store mulighetene offensivt, mot laget som spilte 3-3 mot Sarpsborg 08 i forrige uke.

2.omgangen åpnet bra for Odd, men uten uttelling. Odd tapte til slutt 3-0, men Fagermo var tilsynelatende passe fornøyd.

- Annonse -

–  Vi får god matching. Vi blir hardt straffa for feila vi gjør, og må se litt på hvorfor vi ikke er mer effektive. Spillemessig er jeg ganske fornøyd med det vi leverer, men CSKA er best inne i begge 16-meterne, sier Fagermo til TA, like etter kampslutt.

Odds 11’er: (4-3-3)

Pål Vestly Heigre, Espen Ruud, Odin Bjørtuft, Steffen Hagen, Birk Risa, Joshua Kitolano, Vebjørn Hoff, Torgeir Børven, Jone Samuelsen, Andreas Helmersen, Elba Rashani

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -