Oslo 3.div, avd.3: Marius Preber scoret hatrick da Hauerseter banket tabelljumbo Sander 6-1

948

Hauerseter logo    sander fotball

Hjemmelaget var storfavoritter foran møte med tabelljumbo Sander. Hauerseter innfridde favorittstempelet etter at hele laget gjorde en solid god innsats og Marius Preber fant nettmaskene tre ganger og ble kåret til Hauerseters beste spiller.

Første sjanse i kampen, kommer etter 7 min, når hjemmelagets Vegard Knudsen fyrer av et skudd fra 15-20 meter, men til side for målet til keeper Magnus Sæther. Minuttet etter, er Willy Zamble alene med keeper, skal runde keeper, men får ikke helt ballen med seg og keeper avklarer. Stor sjanse!

10 min er spilt når Marius Preber får til et skudd, men keeper redder. Kort tid etter, får Simen Blaker en god mulighet, men keeper redder på nytt.

16 min viser uret, når Martin Syvertsen sender avgårde et skudd, men treffer en forsvarer og til corner. Willy Zamble blir spilt fri og kommer alene med keeper igjen etter 22 min, men det stemmer ikke helt for Willy som igjen opplever at keeper vinner duellen. Minutter senere, finner Zamble Borsheim, men Borsheim skyter utenfor, stor sjanse igjen!

Hauerseter dominerer kampen og skal til slutt få uttelling på alle sine sjanser når Vegard Knudsen får stanget inn 1-0 etter 27 min på corner.

30 min er spilt, når Syvertsen finner Zamble, men Willy skyter tilside for mål. Sander er frampå etter 35 min, men skuddet går tilside for mål. Rett før pause, skyter Hovland et skudd på mål, keeper avklarer men på returen smeller Marius Preber ballen i mål, og Hauerseter kan gå til pause med en velfortjent ledelse 2-0. Det burde stått minst 5-0 etter alle sjanser som ble produsert i omgangen.

3 min ut i 2.omgang, finner Simen Blaker målscorer Marius Preber, som fyrer av et skudd tilside for keeper, og lystavla viser 3-0. Jan Miguel Borsheim fyrer av et skudd i det 52 min, men fra ca 16-17 meters hold, stryker skuddet hans utsiden av stolpen. Nær 4-0!

Sander scorer sitt trøstemål i det 58 min, når Lars Erik Fremming finner nettmaskene etter et fint angrep, redusering til 3-1.

Kun to minutter senere, legger Syvertsen en fin pasning til Filip Hovland, som skyter tilside for Magnus Sæther, og Hauerseter går opp til 4-1 ledelse.

66 min ut i kampen, får Marius Preber ballen fra Bjørn Håkon Rognhaug, smeller til fra 16-18 meter og plasserer ballen i krysset, en flott scoring og hatrick-Marius legger på til 5-1.

Fire minutter senere, er det Preber som er servitør og finner Filip Hovland, som får til en kjempescoring tilside for keeper, og hjemmelaget knuser Sander 6-1.

Preber vil putte på flere og får en ny stor mulighet etter 75 min, men skuddet går over.

80 min er spilt, når Hovland finner Zamble, sistnevnte ønsker å få sin første scoring for kvelden, men opplever at forsøket ender i stanga, her burde det stått 7-1!

Tre minutter senere, skyter Aleksander Nilsen et skudd fra 25 meter, men keeper får slått til corner.

Kampen ender med en komfortabel 6-1 seier, og med bedre uttelling, kunne det lett blitt tosifret for Hauerseter.

Hauerseter beholder 5.plassen og ligger tett bak Valdres og Fu/Vo som ligger henholdsvis på 4. og 3.plass, som er poenget foran.

Sander beholder jumboplassen med sine 4 poeng, Jevnaker har samme antall poeng men bedre målforskjell og som tapte hele 7-0 borte mot Lillestrøm 2 ikveld.

Hauerseter har to bortekamper mot Jevnaker og LSK2 før en velfortjent sommerferie, mens Sander skal måle krefter hjemme mot Skedsmo og toppscorer Didrik Mostue, og tilslutt ny hjemmekamp mot Valdres.

Marius Preber, Hauerseter

Bildet: Marius Preber får gavesjekk fra Truls Kristian Skjevik som dagens beste Hauerseter-spiller etter å ha notert seg for tre scoringer i 6-1 seieren mot Sander.

Hauerseters lag: Beinov, Stensby (Mundal fra 73 min), Knudsen, Jacobsen, Rognhaug, Borsheim, Hovland, Blaker, Syvertsen (Nilsen fra 73 min), Zamble, Preber (Guessan fra 85 min)

Sanders lag: Sæther, Nordheim (Bjørnerud fra 70 min), Skulstad, Fjeld, Lia, M.L.Saugnes, Amundsen (Brovold fra 45 min), Nygård (Ellingsen fra 67 min), Fremming, Nylend (O.L.Saugnes fra 67 min), Radford (Bergersen fra 70 min)