Dette blir Håkon Lorentzens nye klubb

1407

Dette blir Håkon Lorentzens nye klubb

Håkon Lorentzen forlater Brann til fordel for Strømsgodset. 

Etter det Fotballnerd.no erfarer flytter Håkon Lorentzen østover til Drammen og signerer for Strømsgodset.

Den lokale bergenseren var ikke med Brann på treningsleir verken til Florida eller La Manga, og ettersom kontrakten hans går ut til sommeren, har diskusjonen om Lorentzen vil finne seg en ny klubb før seriestart vært diskutert. Det ser nå ut til at turen går østover og at han følger Marcus Pedersens fotspor og blir en del av Strømsgodset.

Håkon Lorentzen ble fort en hit i Bergen da han scoret sitt første og ble tidenes yngste målscorer i Tippeligaen mot Tromsø i 2013(Martin Ødegaard var yngre da han scoret sitt første mål i 2015). Det var dermed en misnøye hos supporterne at klubben valgte å låne han ut til Åsane forrige sesong. Der leverte han to scoringer og tre målgivende pasninger på 14 kamper. Selv om sportsjef Rune Soltvedt og Brann har vært åpen om at de ønsker å signere ny kontrakt med Håkon Lorentzen, vil nok Brannsupporterne være skuffet over å se nok et lokaltalent forsvinne på grunn av manglende spilletid for A-laget.

- Annonse -

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -