Pellè straffet og sendt hjem

120

Graziano Pellè skal ikke reise til Makedonia. Spissen ble sendt hjem som straff etter at han ignorerte Venturas handtrykk da han ble byttet ut i kampen mot Spania.
Pellè var tydeligvis frustrert av sin prestasjon og/eller av byttet, dermed gikk han ut av banen og rett til benken, uten å hilse på landslagssjefen, som likevel prøvde å ta imot sin spiller.

En annen blunder av 31-åringen etter EMs latterlige ‘nå skal jeg chippe deg’ handbevegelse før straffebom mot Manuel Neuer.
Pellè har allerede bedt om tilgivelse på sosiale media, men det er for sent.
«Dessverre gjorde jeg noe tullete igjen. Min oppførsel var uakseptabel og respektløs mot sjefen og mot lagkameratene mine – skrev han – Jeg må ta ansvar for min feil og vet at det blir konsekvenser. Jeg vil gi alle sammen en hjertelig unnskyldning».

Soning eller tjeneste?

Det å miste en relativt lett kamp er ikke en betydelig streng straff, også fordi Pellè spilte dårlig på torsdag, og det var likevel mulig at mange skulle roteres på søndag.
Ventura og forbundet stadfester sin posisjon mens saken ender med minimale konsekvenser for Pellè, som egentlig slipper unna en nesten unødvendig reise og en kamp han trolig skulle ha sett fra benken.

Etter ‘strategiske gule’ og ‘diplomatiske skader’, skal vi nå se planlagt respektløshet til å frigjøre seg fra landslagsfotball?

- Annonse -

 

6. okt. 2016, kl. 21:58: Tabbe av Buffon! Men så fikk Italia hjelp…

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -