Augsburg by

Augsburg er en by lokalisert sør i Tyskland. Nærmere bestemt i delstaten Bayern. Like ved elven Lech. Byen har et areal på 147 km², og har ca. 263 477 innbyggere. Augsburg er ikke store byen, men er en fin liten by. Augsburg har også et av Tysklands største universiteter.

BILLETTER: 

Augsburg har gjort det bra de siste sesongene, men likevel er det fortsatt ikke stappfullt på deres hjemmebane, SGL-Arena. Ønsker du billetter til FC Augsburg hjemmekamper så er det lureste – som alltid og kontakte klubben. Det kan du gjøre ved å ringe: +49 (0) 1803 01907 eller klikke deg inn på klubbens hjemmesider.

- Annonse -

Billettene til Augsburgs hjemmekamper koster alt fra €15 Euro og oppover.

Man kan også ta turen innom FC Augsburgs sin egene supportercafèer som ligger i Bahnhofsstraße 7 rett ved byens sentrale jernbanestasjon eller Maximilianstraße 3 midt i sentrum av byen. De har som regel noen billetter til salgs til vanlig pris.

TRANSPORT:

Dessverre så er det ikke direkterute fra Norge til den lille lokale flyplassen i Augsburg. Men som alltids så flyr sasnorwegianlufthansa og ryanair til Tyskland.

Det enkleste og kanskje det beste er å fly til München. Fra Münchens hovedjernbanestasjon så går det både RE (billig) og ICE (dyrt) til Augsburg. Togturen tar ca 40 minutter.

Klikk deg inn her for mer informasjon: bahn.de

Fra sentrum i Augsburg går det TRAM-tog til SGL-Arena. Den går utenfor Augsburgs jernbanestasjon og går hvert 5. minutt. Turen tar ca 20 minutter. Turen er gratis på kampdager, men husk å ha med kampbilletten! Ugyldig billett kan føre til store bøter.

OVERNATTING, MAT & DRIKKE

Augsburg har både billig og dyre hoteller som venter på gjester.

Sjekk ut hotels.com for ulike typer hoteller rundt i Augsburg.

TIPS!: Ønsker du å leve som FC Augsburg spillerne gjør? Sjekk ut hotel schempp. Det er FC Augsburgs offisielle hotell. Hotellet ligger i bydelen Bobingen 9 KM sør for SGL-Arena. Det perfekte sted for deg som ønsker å få autografer og bilder av spillere og trenere.

Spis, drikk, tygg i Augsburg

Det er mange gode restauranter å anbefale i Augsburg. Papa’s Pizza er vår anbefaling. Også Leonardo Da Vinci restaurant og balkan grill serverer gode middager og lunsjretter. Disse restaurantene ligger i bydelen Haunstetten øst i Augsburg.

Ellers er det nok av restauranter i sentrum. Alt for enhver smak.

Innenfor stadionportene er det nok av serveringssteder som tilbyr tyske spesialiteter. Würst og pilsner. Så det er nok å velge mellom der.

STADIONGUIDE SGL-ARENA

Ønsker du å besøke stadion og se litt rundt SGL-Arena? Det er ikke ofte de arrangerer stadionguide. Stort sett bare 1-2 ganger i måneden. I helgene. Du kan booke deg inn her eller ringe klubben gratis: +49 (0) 0821 – 650 40 202. Turen koster €5 Euro og varer i 1 time.

 

Sjekk også ut FC Augsburgs offisielle hjemmeside.

God tur til Augsburg!

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -