Ronaldinho-comback på grunn av Maradona?

291
Ronaldinho. Bilde: Reto Stauffer, www.hopp-schwiiz.ch, Wikimedia.

Den argentinske legenden Diego Maradona skal prøve å få Ronaldinho til å signere for Gimnasia. Dette beretter avisen El Dia.

Maradona trener den argentinske klubben Gimnasia y Esgrima La Plata. 2019/20-sesongen avsluttet laget på 19. plass (av 24 lag) på det øverste argentinske nivået.

For å forsterke laget, skal den argentinske legenden nå ønske å signere Ronaldinho. Den 40 år gamle brasilianeren la opp i 2015 da han forlot Fluminense. Han fikk kontrakt over to kamper i 2016 og var medlem av et futsallag i 2016 og 2017. I 2018 la han opp for godt.

Les også: Arsenal interesserte i portugisisk landslagsspiller

- Annonse -

Ronaldinho skal likevel være åpen for et comeback under Maradona. For øyeblikket er dette imidlertid ikke mulig. Den tidligere brasilianske stjernespilleren befinner seg i husarrest i Paraguay, etter å ha blitt arrestert der i begynnelsen av mars.

I løpet av karrieren spilte Ronaldinho blant annet for PSG, Barcelona og AC Milan. Blant brasilianerens mange trofeer er ett VM-gull, ett Champions League-gull og én gullball.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -