Rosenborg henter Milan Jevtovic på lån

429

Rosenborg Ballklubb fortsetter og forsterke troppen. Nå har klubben hentet den den serbiske vingen Milan Jevtovic på lån fra den tyrkiske klubben Antalyaspor

Rosenborg og den tyrkiske klubben Antalyaspor er enig om en leieavtale for Milan Jevtovic. Serberen skal i utgangspunktet være på lån ut august.  Fredag fullførte serberen den obligatoriske legesjekken hos klubben. Og det er tydeligvis en spiller som gleder seg til å starte opp i Rosenborg.

– Det er en stor mulighet for meg som spiller og jeg er veldig glad for å være her. Jeg håper å hjelpe Rosenborg til Champions League, sier Jevtovic til RBK.no.

Jevtovic var på lån i Glimt 

- Annonse -

Milan Jevtovic er ikke ukjent spiller i Norge. For i fjor var han på et låneoppholdet  i Bodø/Glimt frem til sommeren 2016. Hvor han scoret 6 mål på 17 starter for Bodø-laget. Jevtovic blir betegnet som en dribleglad ving som er god med begge bein.

– Jeg kan spille ving på begge kanter, og har ganske bra fart. Målet er å kunne bidra med mange målgivende pasninger, men også score noen mål selv, selvsagt, sier han til RBK.no

Milan har fått drakt nummer 26 og vil møte mandag på trening sammen med resten av laget.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -