Ryan Giggs høyaktuell for managerjobb

425

I følge WalesOnline er Ryan Giggs den største favoritten til å ta over som manager for Wales etter at Chris Coleman ga seg i November. I tillegg til Giggs skal Tony Pulis og Osian Roberts fortsatt være aktuelle kandidater.

En av hovedgrunnene til at Unitedlegenden skal være i førersetet er at det walisiske fotballforbundet mener at Giggs vil oppnå umiddelbar respekt blant de walisiske landslagsspillerne.

Walisiske Pulis er ledig på markedet etter å ha fått sparken i West Bromwich den 20. November. Han har tidligere også vært manager for blant andre Crystal Palace, Stoke City og Portsmouth.

Osian Roberts har vært Chris Colemans assistent siden 2015, og er nå veldig interessert i å ta over som hovedtrener. Roberts er også tidligere blitt beskrevet som den mest innflytelsesrike mannen i walisisk fotball.

WalesOnline nevner også at andre kandidater, som dog ikke er med i prosessen lenger, skal ha vært Thierry Henry, Patrick Vieira samt bookmakernes forhåndsfavoritt Craig Bellamy.

- Annonse -

 

 

Kilder:

https://www.united.no/nyhetsarkiv/hoyaktuell-for-wales/

http://www.walesonline.co.uk/sport/football/football-news/ryan-giggs-wales-manchester-united-14037529

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -