Siste overgangsnytt fra Tyskland

391

Bundesligasesongen er over, og klubbene har allerede begynt å kjøpe og selge spillere. Her følger en kjapp oversikt over den siste ukas største overganger.

Brooks ut, Selke inn.

Mye har skjedd rundt Hertha BSC denne uka. Lagets beste midtstopper de to siste sesongene, John Anthony Brooks, er solgt til Wolfsburg for 17 millioner euro. Han blir dermed den dyreste amerikaneren noensinne.

Hertha har allerede begynt å bruke pengene de har fått for Brooks. De har nemlig sikret seg RB Leipzigs spiss Davie Selke. 22-åringen har slitt med spilletid for den østtyske klubben denne sesongen, og skifter nå beite i håp om å få spille mer i hovedstaden.

Selke fikk dermed kun 2 sesonger for Leipzig, en periode hvor han blant annet hjalp klubben til opprykk fra 2. Bundesliga forrige sesong. Han endte med 14 scoringer for energidrikklubben. Overgangssummen skal ligge på 8,5 millioner euro.

- Annonse -

Forsterkninger også på andre siden av byen.

På østsiden av Berlin har Union Berlin forsterket troppen med Freiburgs Marc Torrejón. Midtstopperen hjalp Freiburg opp fra 2. Bundesliga forrige sesong, men fikk variert med spilletid denne sesongen.

Nå skal han altså prøve å hjelpe Union Berlin opp til Bundesliga. Klubben kom på en sterk 4. plass denne sesongen, kun 7 poeng bak Hannover på 2. plass som rykket rett opp. Torrejón kommer gratis da kontrakten hans med Freiburg går ut i år.

Flere forlater Freiburg.

Verre for Freibrug er det at Vincenzo Grifo forlater klubben til fordel for Borussia Mönchengladbach. Den offensive midtbanespilleren har vært en av klubbens aller beste de to siste sesongen, og har i den perioden bidratt med 23 mål og 28 målgivende for den sørtyske klubben. Freiburg får heller ikke all verden med penger for Grifo, da Gladbach slapp å betale mer enn 6 millioner euro.

Bildet er hentet fra Herthas twitterkonto.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -