Skuffet Sané aksepterer Löws avgjørelse

246

Leroy Sané er naturligvis svært skuffet over å ikke komme med i Tysklands 23-mannstropp til VM i Russland.

Det kom som et sjokk for mange at Manchester City-profilen Leroy Sané, ble utelatt fra den tyske VM-troppen i går. Nå har spilleren kommentert vrakingen fra VM-troppen.

Leroy Sané har hatt en knall god sesong for Manchester City, hvor det endte med et fortjent ligagull for klubben. Spilleren ble også kåret som årets unge spiller i ligaen. Han har scoret 15 mål og notert seg for 16 assist. Nå har spilleren selv kommentert vrakingen på Twitter, hvor han skriver følgende. Jeg er naturligvis skuffet, men jeg kommer sterkere tilbake neste gang.

– Tusen takk for alle de oppmuntrende meldingene i går og i dag. Jeg er selvfølgelig skuffet over at jeg ikke får spille i VM, men jeg må godta denne beslutningen og jeg kommer tilbake enda sterkere. Jeg ønsker det tyske landslaget lykke til i Russland. Ta tittelen hjem, sier Sané.

- Annonse -

Ikke en lett avgjørelse

Den tyske landslagsjefen Joachim Löw sa på en pressekonferanse at det ikke var en lett avgjørelse.Manchester City-profilen har ikke blomstret for fullt på landslaget ennå, fortsetter Löw.

– Det var tett mellom Sané og Julian Brandt, til slutt fant vi ut at Brandt var den som var best egnet til spillestilen vi ønsker. Og han stilte sterkest blant de to.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -