Svært ettertraktet 18-åring valgte Borussia Dortmund

229

Borussia Dortmund har sikret seg en av de mest ettertraktede talentene i europeisk fotball etter at 18 år gamle Ousmane Dembélé har signert kontrakt fram til 30. juni 2021. Han kommer fra Stade Rennes.

De to klubbene er i dag blitt enige om alle detaljer i overgangen. Alle parter har godtatt å ikke gå ut med detaljene som overgangssum. Dembélé som er født i Normandie har spilt for det franske landslaget på alle aldersnivå. Han gjorde det tidlig klart at han ønsket overgang til Borussia Dortmund og har takket nei til en rekke europeiske toppklubber de siste månedene.

«Ousmane kan spille i bortimot alle offensive roller. Han er sterk en-mot-en, kan spille med begge beina og er en god dribler. Han er rask og farlig foran mål,» sier sportsdirektør Michael Zorc til bvb.de.

«Jeg har ikke noe annet enn respekt når jeg ser hvor mange høyprofilerte tilbud fra hele Europa som Ousmane har sagt nei til og måten han har vært klar på i en lang periode for BVB,» fortsetter han.

- Annonse -

«Det er ikke alltid åpenbart at noen vil gjøre det slik og det viser karakter. Han har alltid gitt oss det inntrykket at han ikke har ønsket seg noe annet sted enn å være med på vår intense fotball og vår spesielle klubb i vår unike stadion,» sier direktør Hans-Joachim Watzke.

Borussia Dortmund har fulgt det franske talentet i flere år. I sin første sesong spilte han 25 kamper for Stade Rennes og scoret 12 mål i den franske eliteserien. Han har også hatt fem målgivende pasninger. For en kort tid siden ble Dembélé kåret til det størte framtidshåpet i League 1.

Dembélé ser virkelig fram til sin nye utfordring: «BVB viste stor interesse for meg helt fra starten og har alltid hatt god kontakt med meg. Det har virkelig imponert meg. Jeg kan ikke vente med å få spille i Bundesliga foran mer enn 80.000 tilskuere og gå ut på banen for å spille Champions League med mine nye lagkamerater.»

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -