Tapsrekken til Celta Vigo tok slutt

132

Celta Vigo sin tapsrekke tok slutt da de søndag spilte 1-1 mot Sevilla.

Etter to strake tap i serien og viste Celta Vigo hva laget innehar da de var det beste laget mot Sevilla søndag kveld. Vertene var dog ikke effektive nok, og Sevilla som spilte store deler av kampen med en mann mindre vil nok si seg fornøyd med dagens resultat.

Kampen startet i et høyt tempo, og etter allerede åtte minutter hadde dommer, Carlos Velasco Carbello, rukket å dele ut tre gule kort. Et av dem til Federico Fazio som gjorde sitt comeback for Sevilla etter overgangen til Tottenham i 2014, nå tilbake på lån. Comebacket skulle derimot bli kortvarig da han i det 25 minutt fikk sitt andre gule kort, dermed rødt kort og en tidlig dusj.

Ti mann på banen stoppet likevel ikke Sevilla å ta ledelsen to minutter før pause. Det var Daniel Carriço som sendte gjestene i ledelsen før pause. Ledelsen klarte Sevilla å holde halvveis ut i andre omgang. I det 64. minutt utlignet Celta Vigo fullt fortjent etter at Claudio Beauvue scoret sitt første mål etter overgangen fra Lyon i vinter. Han satte ballen kontant i mål etter et hardt og veldig godt innlegg fra dansken Daniel Wass.

Vertene hadde mye ball og flere sjanser til å avgjøre kampen på, men Sevilla holdt unna og beholder også med dagens resultat 5. plassen to poeng foran Atletic og Celta Vigo som følger på plassene bak. Allerede til uken møtes lagene igjen, da i returkampen i Copa del Rey hvor Sevilla tar med seg en 4-0 ledelse fra første kamp, og skal gjøre mye galt for å ikke spille finalen mot det som mot alle solemerker blir Barcelona som slo Valencia hele 7-0 i den første av to kamper i semifinalen.