TIM Cup – Palermo vinner på overtid i ekstraomganger

278

Chochev avgjør TIM Cups tredjerunde med en langskudd og litt flaks etter en jevn kamp.

Coppa Italia produserer sjelden glimrende fotball i åpningsrunder og kveldens kamp mellom Palermo – Bari var ikke noe unntak.

Vertene leter etter litt stabilitet etter fjorårets fjollete sirkus, men stallen er jo litt tynn, spesielt i angrep og det vises.
På tross av en offensiv 3-4-3 formasjon er ikke Palermo spesielt farlig i første omgang. Den eneste sjansen kommer etter en god kombinasjon i feltet mellom Nestorovski og Aleesami, men nordmannen er ikke rask nok til å skyte med høyrefoten og keeper klarer å avverge.
I slutten av omgangen bommer Bari på en tilsvarende sjanse.
Etter pause viser Palermo litt mer besluttsomhet, men spisstrioen Bentivegna, Nestorovski og Balogh har ikke mye å tilby bortsett fra vilje og løp. Derimot er det Bari som skaper kampens største sjanse på kontring, men keeper Posavec redder med foten på forsøket fra Monachello.
Palermo øker presset og får delvis belønning i 90. minutt da innbytter Lazaar bryter ned Bari på venstre kant og Cassani har ingen andre alternativ enn å hakke ham ned, dermed sitt andre gule.
Ekstraomgangene er en tam affære, til Chochev sitt desperate skuddforsøk får et touch og flyr forbi keeperen.
Palermo er videre og det er mer eller mindre det eneste positive supporterne, treneren og spillerne kan ta med hjem fra i kveld.

Likevel er alle fornøyde

“Lett var det ikke – innrømmer Palermos trener Davide Ballardini etter seieren – Vi styrte kampen, men stallen trenger noen forsterkninger”
“Vi slet litt i kveld, men målet var å gå videre og dette klarte vi – sier midtbanespiller Alessandro Gazzi – Vi har mange unge spillere som trenger tid og erfaring: vi må jobbe hardt og bli bedre”.

- Annonse -

“Det er bittert å tape på den måten, men vi gjorde alt vi kunne – sier en nesten hes Roberto Stellone – Jeg synes vi stort sett spilte en god match, men alt ble vanskeligere med 10 mann. Jeg er likevel stolt av gutta”

Banens beste og verste

BB: Accurso Bentivegna (PAL). 20-åringen har gode tekniske ferdigheter og kan bli en viktig spiller for Palermo, hvis han får tillit og taktisk veiledning. I en grå kamp tente han et lite lys her og der.

BV: Ilija Nestorovski (PAL). Etter kveldens forestilling er det vanskelig å tro han skåret 69 mål på 90 kamper med Inter Zaprešić i Kroatia.

Og Aleesami?

Han løp i hele 120 minutter, men han hadde en tvetydig kamp. Dyktig i kombinasjoner med kantspilleren og flink uten ball, svak med kula og i innlegg og litt rufsete defensivt.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -