Tabelltips Premier League 2016/2017: Bunn 6

590

15. Middlesbrough:

+ Et nyopprykket lag som er solide bakover på banen. Bra på hjemmebane. Rykket opp med sterke 16-5-2 på Teeside.

– Usikkerhet rundt Negredo og hvilket nivå man kan forvente av han etter noen svake sesonger i Spania. Mange nye spillere er kjøpt inn. Det vil ta tid for flere av de sentrale spillere til å bli vant til ligaen.

16. Swansea:

- Annonse -

+ Rutinert italiener bak roret. Har i tillegg fått beholde eminente Gylfi Sigurdsson. Avsluttet forrige sesong med 8 seire og 4 uavgjorte på de siste 17 kampene.

– Har i løpet av den siste uken mistet forsvarssjefen Williams samt stjernen i angrepet Ayew. Det ser tynt ut på spissplass og håpløse Marvin Emnes har plutselig rykket urovekkende nærme en plass i startellveren.

17. Sunderland:

+ Med David Moyes har Sunderland fått inn en manager som er god til å organisere, i tillegg til å spille en enkel form for fotball. Det er som oftest en god oppskrift hvis man skal styre et relativt svakt lag bort fra nedrykk.

– Spillerne som har kommet inn portene på Stadium of Light er ikke allverden. Papy Djilobodji fikk 49 sekunder for Chelsea. Adnan Januzaj er talentfull, men har fortsatt ikke fått ut et snev av potensiale. Hvis Moyes mister Lamine Koné ser det virkelig stygt ut for Sunderland. Uten han på laget under vårsesongen hadde de spilt Championship i høst.

18. Watford:

+ Spissparet Ighalo-Deeney viste seg frem forrige sesong som et av ligaens beste spissduoer. Sto for 28 av Watfords mål, og vil høyst sannsynlig stå for målproduksjonen også denne sesongen.

– Det skorter på offensive og kreative spillere på midtbanen. Flesteparten av valgmulighetene til Mazzarri er klart best i en defensiv midtbanerolle. Det mangler en utpreget offensiv midtbanespiller.

19. Burnley:

+ Spissparet Gray-Vokes utgjør den klart sterkeste lagdelen i dette Burnley laget. Førstnevnte blir sammenlignet med Jamie Vardy og Alexis Sanches. Banket inn 28 scoringer på nest øverste nivå forrige sesong.

– Midtbanen er både tynt bemannet ut og direkte svak. Akilleshelen på dette Burnley laget. Bortsett fra Gray så mangler de spillere som skiler seg ut, og som kan gjøre det lille eksta.

 

 

 

 

 

 

 

 

20. Hull:

+ Jeg kan ikke finne noe positivt hos Hull.

– Står uten trener, og har knapt spillere til å stille lag. Hele forsvarsfireren er for eks. ute med langtidsskader. Det store spørsmålet er om de kan matche Derby sin innsats i den øverste divisjonen i 2007/2008 sesongen. Da må de i såfall sanke minst 11 poeng.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -