Topp 5: Fem stjerner som kan bytte til Bayern München

411

Bayern München ønsker å komme tilbake til toppen i Europa.

Vi ser på fem spillere som klubben bør ha på listen. Store endringer har blitt annonsert fra klubben, allerede i overgangsvinduet som kommer til sommeren. I denne artikkelen ser vi også på summen på de fem spillerne.

James Rodriguez – 485 millioner kroner

Bayern München har vunnet alle sine kamper, hvor James Rodriguez har scoret denne sesongen. Foto: FC Bayern München

Colombianeren er et opplagt mål for den tyske storklubben. Som har valset litt frem og tilbake hva de vil gjøre med den innleide Real Madrid-spilleren, slik det ser ut nå vil han vende tilbake til Real Madrid.  Med sine 27 år har han blitt en sentralspiller for Niko Kovac denne sesongen, en mann som man kan bygget laget rundt. Spilleren kjenner klubben ekstremt godt. Denne sesongen har 27-åringen spilt 23 kamper, scoret syv ganger og seks assist.

Lucas Hernandez – 522 millioner kroner.

Lucas Hernandez ser ut til å være på vei inn portene på Säbener Strasse. Foto: FFR

Ryktene rundt en overgang for Lucas Hernandez til Bayern München, har vært en gjenganger i tysk presse de siste månedene. Klubben og spilleren skal allerede ha kommet til enighet om spilleren, noen hevder såpass at tyskerne allerede skal ha betalt deler av summen for spilleren til hans nåværende klubb Atletico Madrid. De siste skal etterplanen bli betalt til sommeren. Og spilleren skal ha skrevet under på en femårskontrakt med «rekordlaget».

Matthijs de Ligt – 522 millioner kroner

- Annonse -

Ajax har mange interessante spillere som har vokst de siste årene.  FC Barcelona har allerede sikret midtbanespiller Frenkie de Jong, og rykter går på flere spillere som kan ta turen til Spania, men også Bayern skal ha blandet seg inn i kampen om denne midtstopperen. Matthijs de Ligt har spilt en rekke gode kamper, og med en aldrende forsvaret bør Bayern handle. Her kan Ligt med bare sine 19 år være en utmerket tilnærming for den tyske klubben.

Timo Werner – 485 millioner kroner.

Timo Werner er en av de beste spissene i Bundesligaen. Foto: RB Leipzig

 

Bayern München har de siste årene blitt berget mye pga Robert Lewandowski, som har banket inn mål på bestilling. Laget trenger ett alternativ til polakken, og her ser klubben faktisk på Timo Werner fra RB Leipzig som et alternativ. Spilleren er også fleksibel av seg og kan spille både kant, midtspiss og i en tier rolle. Werner har de siste årene vært på ett høyt nivå i flere sesonger, for Leipzig og står fortiden oppført med 56 mål og 20 målgivende pasninger på 104 kamper.

Krzysztof Piatek – 375 millioner kroner

Krzysztof Piątek scoret sin vei fra polsk fotball til Serie A topplag

Vi smeller til med en overraskelse. Denne mannen har ikke blitt nevnt for det norske publikumet, rundt en overgang til Bayern München. Men det er noe som er blitt nevnt flittig i avisene i München. Og klubben har den polske-angriperen Krzysztof Piatek på listen over kandidater. 

Siden hans skiftet til Milano i januar, har han vist strålende form og tiltrekker seg interessen til flere av Europas største klubber. Piatek vil nok være et billigere alternativ enn Timo Werner for Bayern, og kanskje en polsk som et alternativ til en polsk kunne være veien å gå?

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -