Trygg Hoffenheim-seier mot Paderborn

72
Pavel Kaderabek scoret ett mål og slo én målgivende pasning da Hoffenheim beseiret Paderborn. Bilde: Silesia711, Wikimedia.

(Hoffenheim – Paderborn 3-0) TSG 1899 Hoffenheim har vunnet sin fjerde seriekamp på rad. Mot et harmløst bortelag var kampen allerede avgjort etter 26 minutter.

Etter kun to minutter var vertene allerede i føringen. Robert Skov scoret på frispark fra 25 meter.

I det følgende var Hoffenheim gode til å utnytte rommet Paderborn bød på. Ihlas Bebou bommet så vidt på mål, før Pavel Kaderabek doblet ledelsen etter et kvarter. Etter en sterk kombinasjon spilte Florian Grillitsch ballen videre til tsjekkeren som scoret.

Deretter hadde Cauly Oliveira Souza gjestenes første sjanse da Oliver Baumann reddet mot brasilianeren. Likevel var det på nytt hjemmelaget som scoret ti minutter etter 2-0-målet. Jürgen Locadia dempet Kaderabeks innlegg og skrudde ballen i lengste hjørne.

Kampen var dermed avgjort etter 26 minutter og ingen av lagene spilte med høy risiko. Før pausen skapte begge lag kun én halvsjanse hver.

Også i andre omgang bar kampen tydelig preg av stillingen og var sjansefattig. Skov satte et hjørnespark rett i stolpen og Leopold Zingerle reddet sterkt mot Sargis Adamyan. På den andre siden vartet Baumann opp med en sterk redning mot Sebastian Vasiliadis’ langskudd.

Etter den fjerde seieren på rad har Hoffenheim nå 17 poeng etter ti kamper. Paderborn forblir på siste plass med kun fire poeng.