Uavgjort mellom Fortuna Köln og Aalen

53

(Fortuna Köln – Aalen 1-1) VfR Aalen sliter med å tette lukene til de trygge plassene. En sen scoring sikret den nedrykkstruede klubben ett poeng mot Fortuna Köln.

Aalen begynte best og produserte en del gode sjanser. Avslutningene var dog for upresise eller ble reddet av Kölns sisteskanse Nikolai Rehnen.

Fra hjemmelaget kom det lite i første omgang. Først etter en halvtime våknet Köln litt og prøvde å styre kampen, men utviklet ingen gjennomslagskraft i angrepsspillet.

Etter en målløs første omgang åpnet hjemmelaget scoringskontoen. Et frispark satte Michael Eberwein over muren og i krysset.

Etter scoringen fortsatte Aalen å spille offensivt. Akkurat som i første omgang skapte tabelljumboen gode målsjanser, men misbrukte dem.

Fem minutter før slutt kom den fortjente utligningen. Patrick Schorr slo ballen i boksen. Flere spillere bommet på innlegget som til slutt havnet hos Mart Ristl. Fra fire meter bredsidet midtbanespilleren ballen over streken.

Deretter gikk Aalen for seier og fortsatte å være farlige, men klarte ikke å overvinne Rehnen på nytt. Köln fikk et heldig poeng, mens Aalen kastet bort seieren. Likevel har Aalen foreløpig forlatt sisteplassen og ligger seks poeng bak de trygge plassene. Köln ligger foreløpig fem poeng over streken.