Mjøndalen klarte bare 1-1 mot Strømmen, burde ha vunnet!

1016

Mjøndalen_IF_club_logo Strömmen-IF-Logo-EPS-vector-image

Mjøndalen – Strømmen 1-1 (1-1)

Mjøndalen serieåpnet med hjemmeseier mot Kristiansund 3-1, men skuffet stort da de gjestet opprykksfavoritten Ulf/Sandnes forrige helg med 5-0 tap. Strømmen åpnet borte mot en annen opprykksfavoritt, Sandefjord Fotball, med tap 4-1, men i forrige seriekamp hjemme, ble det poengdeling 0-0 mot Fredrikstad.

Mjøndalen var en naturlig favoritt i denne kampen, og pangåpnet allerede med scoring etter 2 minutter da Amahl Pellegrino scorer og hjemmelaget leder 1-0. Samme mann kunne legge på til 2-0 etter nye 2 minutter med sitt brassespark, men keeper Tarjei Omenås redder mesterlig.

Bortelagets Aleksander Melgalvis utligner etter 19 min, og vi er like langt.

Mjøndalen var klart best utover i 2.omg, og burde ha vunnet kampen. Jonathan Lindseth headet i tverrliggeren, mens både Mads Hansen og Michael Stilson hadde hver sin avslutning alene med keeper uten å score. Den største sjansen kom på slutten av kampen, i det 88.min, når Mustapha Achirifi hos Strømmen redder på streken på en corner, og kampen ender 1-1.

Hjemmelagets Mads Gundersen gjorde en meget god kamp mens Aleksander Melgalvis hos Strømmen, var best på bortelaget. Neste kamp for Mjøndalen blir borte mot Bryne FK, mens Strømmen skal måle krefter mot Åsane Fotball på Strømmen Stadion.