Adegbenro:- " Jeg har ikke spilt min siste kamp som Viking-spiller"

VIKING STADION
TILSKUERE: 10 165
DOMMER: Ken Henry Johnsen

Glimt på defensiven, Viking jaget tidlig ledelse

Viking fikk søndag besøk av Bodø/Glimt til dyst på Viking Stadion. Litt over 10 000 hadde møtt opp for å se et Viking med medalje i sikte og når både Godset og Molde tapte denne helgen er Viking for alvor med i kampen om bronsjemedaljen.

Det åpnet med et virkelig smell og Viking hadde flere sjanser innledingsvis med spissen Adegbenro. Og tidlig jubel skulle de få når Bjørn Daniel Sverrisson som får servert ballen på bakerste stolpe av et innlegg forlenget av Kristoffer Haugen. 1-0 Viking.

Kronberg i driblehumør

Det var kun et lag på banen og Viking stormet mot Glimts mål flere ganger, men når gjestene fra nord kom seg mer og mer inn i kampen skulle de få seg en til i fleisen. For Kronberg får ballen oppe på høyresiden, vender seg lekkert forbi Ulrik Saltnes før han finter seg bort fra Bjørnbakk og setter inn 2-0. Det ble også pauseresultatet på Viking Stadion.

Etter hvilen kom Bodø/Glimt seg mer og mer inn i kampen, men kom seg aldri til de store målsjansene. Viking solid bak holdt buret rent.

Viking med straffebom

10 minutter før fulltid roper Viking på hands når Saltnes er uheldig å treffer ballen. Viking får tildelt straffer, men Andre Danielsen bommer på straffen. Fem minutter senere kommer Glimt til å meget stor mulighet.Jonassen skyter fra skrått hold og Austbø redder godt.

Viking kunne innkassere nye tre poeng og puster Godset og Molde i ryggen om tredje plassen.

Samuel Adegbenro:- «Good win for us»

Etter kampslutt var det en fornøyd Adegbenro som svarte på spørsmålet om han var fornøyd med seieren: – «Det var en god seier for oss. Supporterne har ikke vært så fornøyde med oss, så vi er glad for at vi vant».

Men om dette var hans siste kamp i Viking-trøyen er fortsatt uvisst.

Fotballnerd: Samuel, var dette din siste kamp som Viking-spiller. Er du på vei til St. Pauli?

Samuel:- «Nei, jeg er fortsatt Viking-spiller inntil videre.»

Så det har ikke vært noe kontakt mellom deg og St. Pauli? Bare mellom klubbene?

«Ja. Jeg har ikke hørt noe. Kanskje klubbene har diskutert noe, men jeg har ikke hørt noe fra min agent. Enn så lenge er jeg Viking spiller.

Viking XI: Iven Austbø – André Danielsen, Anthony Soares, Karol Mets, Kristoffer Haugen – Joackim Jørgensen, Björn Daniel Sverrisson, Abdisalam Ibrahim – Claes Kronberg, Suleiman Abdullahi, Samuel Adegbenro

Bodø/Glimt XI: Simon Thomas – Daniel Edvardsen, Ulrik Saltnes, Martin Bjørnbak, Emil Jonassen – Henrik Furebotn, Anders Karlsen, Thomas Jacobsen – Trond Olsen, Milan Jevtovic, Mathias Normann.