Vilde Bøe Risa klar for Sandviken: – Åpen om at det kan komme tilbud

177
Vilde Bøe Risa. Bilde: EL Loko Foto, Wikimedia.

Vilde Bøe Risa er klar for Sandviken. Dermed returnerer den norske landslagsspilleren til Toppserien.

25-åringen har vært uten klubb siden desember. Etter å ha vunnet Damallsvenskan med Göteborg i fjor, valgte klubben å legge ned elitevirksomheten, og ble etter hvert en del av BK Häcken.

Etter to år i Sverige, returnerer Risa til i Toppserien. Fra 2012 til 2018 var hun aktiv for Arna-Bjørnar (121 kamper, 15 mål). For det norske landslaget har midtbanespilleren så langt spilt 35 kamper (to mål).

Les også: Godset-ledere trekker seg

- Annonse -

– Jeg er glad for å ha signert med Sandviken. Jeg har trent med de hele året og det passer bra for meg at sesongen begynner her nå slik at jeg får spilt kamper, skriver Risa i en tekstmelding til Fotballnerd.no.

Kontrakten hennes med Toppserie-klubben varer ut året. Likevel er både Risa og klubben innstilte på at landslagsspilleren kan forsvinne tidligere. Flere storklubber, blant dem Manchester United, skal ha vist interesse for Risa i løpet av vinteren.

– Ellers er begge parter åpen om at det kan komme tilbud fra utlandet i løpet av kontraktstiden, og vi begge vet da hvilke ambisjoner jeg har, sier Risa.

Les også: Slik gikk søndagens treningskamper

Sandvikens hovedtrener Alexander Straus bekrefter at klubben er klar over Risas ambisjoner, men er veldig fornøyd med signeringen av landslagsspilleren.

– Vi er veldig glad for å ha Vilde om bord. Så har vi en felles forståelse for at hun ønsker seg til en storklubb ute, når eventuelt det rette tilbudet dukker opp, men for nå så er altså fokuset på Sandviken og det er vi glade for, skriver han i en tekstmelding til Fotballnerd.no.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -