Wolfsburg vant vinterens første treningskamp

123
Daniel Ginczek scoret Wolfsburgs andre mål mot Vitesse. Foto: Wikimedia

Bundesliga-klubben VfL Wolfsburg vant sin første treningskamp denne vinteren. Laget slo nederlandske Vitesse i Portugal 3-0.

Flere spillere fikk muligheten til å vise seg fram i startelleveren, blant dem reservekeeper Pavao Pervan, veteranen Paul Verhaegh, tidligere langtidsskadede Felix Klaus og talentene Gian-Luca Itter og Felix Uduokhai. Til pausen byttet Bruno Labbadia ti ganger. Kun keeper Pervan fikk spille hele kampen. I tillegg til flere spillere som vanligvis er å finne i førsteelleveren kom også Marcel Tisserand og Sebastian Jung, som har slitt mye med skader, på banen.

Nederlenderne scoret det første målet selv. Danilho Doekhi spilte en pasning tilbake til keeper Eduardo, som portugiseren lot skli under foten i mål.

Ti minutter senere økte Wolfsburg ledelsen. Daniel Ginczek hadde ingen problemer med å score etter en mislykket klarering.

I andre omgang var Vitesses keeper på nytt involvert i et baklengsmål. Denne gangen tabbet innbytteren Remko Pasveer seg ut. Keeperen fikk ikke holde fast et innlegg og ballen havnet hos Sebastian Jung. Backens innlegg konverterte Admir Mehmedi fra kort hold.

I Bundesliga ligger Wolfsburg med 28 poeng på 5. plass etter halvspilt sesong. Sin første seriekamp etter pausen spiller klubben 20. januar borte mot Schalke.