4.div, 2.runde: Ull/Kisa 2 gav Sørumsand juling – vant 10-2 (!)

465

Sørumsand vant 2-1 i Strømmen i sin første kamp for sesongen, men kom fort ned på jorden da det endte med 2-10 tap for gjestene fra Jessheim. Ull/Kisa 2 står dermed med full pott og 6 poeng på 2 kamper.

Fu/Vo innfridde ikke hjemme da Hauerseter kom på besøk – det endte med poengdeling. Lokaloppgjøret på Eidsvoll mellom Eidsvold IF og Eidsvold TF 2, endte 2-2 og poengdeling.

Kløfta vant 6-2 borte mot Fet i sin første seriekamp for sesongen. Rælingen imponerte med 4-0 borte mot Skedsmo 2 og har fått en flott start på årets sesong med 2 seirer og null baklengs. Aurskog-Høland scoret sine to mål i sluttminuttene mot Blaker, og fikk innkassert 3 viktige poeng.

Raumnes & Årnes var verter for et OBOS-preget Strømmen 2, og det endte 1-5, et flatterende resultat ut fra en lik sjansestatistikk.

RESULTATER 2.SERIERUNDE:

Funnefoss/Vormsund – Hauerseter 1-1

Sist lagene møttes i seriekamp på Funnefoss, var i 3.div i 2016-sesongen, da ble det 3-0 seier til Fu/Vo.

Vetle Steen Andersen, hos Hauerseter, fikk marsjordre etter 59 minutter, da han fikk sitt andre gule kort i kampen.

hjemmelagets trener, Ørjan Heiberg, har følgende oppsummering av kampen: Ikke fornøyd med resultatet. Typisk serieåpning med mye rot. Vi ledet 1-0 og hadde kontroll, men ryker på en dødball i mot. Siste 30 min maler vi på, men får ikke ballen i mål, avslutter Heiberg.

bortelagets spiller, Joakim Patrix Foureaux, kommer med følgende analyse av kampen: Jeg syns vi gjør en veldig bra defensiv kamp utpå her mot de store seriefavoritterna. Det glipper en gang i sluten av første omgang med att Nordnes dribbler bort fire mann og serverer Brenna til 1-0 scoringen. Men syns vi har de store kontringerna og sjansene i første omgang, bland annet ett skudd i stolpen. Vi prater om att bare fortsette med og ligge lavt og følge kampplanen i pausen.

I andre omgang så skaper vi ett friläge på venstrekanten men keeper redder til corner. På corneren heades ballen ut av FUVO-spiller men Stian Pettersen skyter direkte med högerfoten på volley rett opp i krysset! Fantastisk treff, spesielt når han er venstrebeint.

Men bare noen minutter etter kvitteringen kommer Brenna forbi på kanten mot Vetle Steen Andersen som takler rett utenfor 16-meteren. Klar frispark, men dommeren gir Vetle sitt andre billige gule kort og vi blir redusert til 10 mann siste 35-40 minutterna.

Uten og skape noen store sjanser eller ett massivt trykk mot oss så ender kampen 1-1 tilslutt. Fuvo hade veldig mye ball i andre omgang, men skapte ikke noe farligheter unntatt noen frisparker fra 20 m, avslutter Joakim til fotballnerd.no

Eidsvold IF – Eidsvold TF 2 2-2

oppgjøret i fjor, endte 2-1 til Eidsvold IF

Sørumsand – Ull/Kisa 2 2-10

Herman Henriksen scoret hattrick for Ull/Kisa 2

bortelagets spiller, Fredrik Ullersmo, har følgende oppsummering å gi oss av storseieren: Fortjent seier, og hadde full kontroll gjennom hele kampen. Sørumsand hadde et par store sjanser, men utenom det var det veldig tamt. Vi hadde mange sjanser, og kunne scoret enda flere mål. Alt i alt var det en god kamp, avslutter Ullersmo til fotballnerd.no

Fet – Kløfta 2-6

Remi Rød ble kampens store spiller med sitt hattrick for Kløfta

Kløftas Steffen Nystrøm, gir oss denne oppsummeringen av seieren i Fetsund: Det er en kamp vi dominerer fra start til slutt. Vi setter fart fra start og punkterer kampen etter 20 minutter. Vi slipper oss ned rundt 70 minutter og får 2 unødvendig mål i mot på corner og påfølgende retur. Vi spiller fin fotball varierer mye og vinner fullt fortjent, avslutter Nystrøm til fotballnerd.no

Fet-Kløfta endte 2-4 i fjor til sammenligning.

Skedsmo 2 – Rælingen 0-4

bortelagets spiller, Adrian Tjernsli, har analysert borteseieren slik: Vi starter kampen greit, ligger bra i lagdelene og lar Skedsmo trille mye ball. Er heldig / dyktig som får 2 tidlige scoringer og fortsetter å henge i tøylene. Skedsmo med et par sjanser men sliter med å skape de helt store. På tross av lite ball kriger vi inn en dødball, fortsetter flyten og tar med oss 3-0 til pause. Edvin og resten av apparatet rundt laget minner oss på at jobben bare er halvferdig i det vi går ut til andreomgang. Andreomgang blir en tung affære, Skedsmo med mye ball men skaper ingenting. Vi er farlige på kontringer og setter 4-0 når det er igjen i underkant av 10 minutter. Takk for maten, 3 poeng opp til Kollen, avslutter Tjernsli til fotballnerd.no

tilsvarende serieoppgjør i 2016, endte 0-1.

Akershus 4.div, 1.runde: Sørumsand imponerte med 2-1 seier over Strømmen2!

Aurskog-Høland – Blaker 2-1

hjemmelaget scoret sine mål i det 88.min og 90.min, begge ved Stian Skjeggenes. Blakers Martin Nordseth scoret først etter 70.min. Tilsvarende oppgjør i fjor, endte 3-0

Raumnes & Årnes – Strømmen 2 1-5

fotballnerd.no fikk en kampanalyse fra hjemmelagets trener, Svein Harald Pettersen, etter kampslutt: 1.omgangen synes jeg er bra fram til første målet. Vi har like mange sjanser som Strømmen2, men vi omsetter ikke sjansene i mål. Stian hadde flere klasseredninger i 1.omg, og var meget god igjennom kampen.

Vi gjorde noen småjusteringer på midtbanen foran 2.omgangen og var enige om å fortsetter å trøkke på slik som i de første 45.min.

Vi blir slitne på slutten av kampen og de får noen kjappe scoringer som gjør at de drar seieren i land og vi mister gløden, og vi merker jo at det er OBOS-spillere ute på banen som gjør den store forskjellen. Men det er et flatterende resultat når det ender 1-5 ut fra sjansestatistikken, avslutter Pettersen