Aubameyang vil gå ned i lønn om han velger AC Milan

420

De siste rapportene skal ha til at Borussia Dortmunds spissen Pierre-Emerick Aubameyang vil gå ned i lønn om han velger en overgang til AC Milan.

Borussia Dortmund-spissen Pierre-Emerick Aubameyang har blitt koblet med en retur til AC Milan – og han vil selv spille treningskampen mot dem i Kina i ettermiddag.

Et tilbud fra den kinesiske klubben Tianjin Quanjian gikk til vasken, delvis på grunn av begrensning av utenlandske spillere, og den kinesiske overgangsvinduet er nå stengt. Nå skriver den italienske avisen Gazzetta dello Sport at Aubameyang er forberedt på å gå ned i lønn, om han skulle vende tilbake til San Siro.

Den kinesiske klubben hadde et tilbud på 225 millioner per sesong, men spilleren har bedt Milan om han kan få om lag 98 millioner i året. Det er antatt nå at han vil godta 60 millioner kroner per år hvis Milan kan få en avtale på plass med Dortmund. Hvis det skjer, vil det gjøre Aubameyang til den best betalte spillerne i Serie A, selv om det er rapportert at Leonardo Bonucci vil tjene 60 millioner kroner i året etter hans overgang til Milan.

- Annonse -

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -