Akershus 6.div: Raumnes & Årnes 2 vant 3-2 over Eidsvold IF 2

376

Før dagens kamp mellom hjemmelaget Raumnes & Årnes 2 og gjestene, Eidsvold IF 2, finner vi vertene på en 5.plass med 36 poeng, mens laget fra Eidsvoll, er på jumboplass med 14 poeng. Hjemmelaget må tåle et lite favorittstempel foran kampen som er den siste seriekampen for begge lagene i årets sesong.

Raumnes_logo  eidsvold if logo

Det er bortelaget fra Eidsvoll som tar ledelsen i kampen når Eirik Magnus Holter header inn et allerede scoret mål etter 6 min. Han skulle forsikre seg om at ballen skulle finne nettmaskene og det står 1-0 til Eidsvold IF 2. Litt ut i omgangen, finner Sebastian Thøger-Andresen sin lagkamerat Christian Hammond, men sistnevnte misbruker den store målsjansen ved å skyter godt til side for mål. Midtveis i omgangen, prøver Kjell Sindre Myhr et langskudd, men håpløst utenfor.

Men hjemmelaget skulle få en utligning før pause, og det er innbytter Fredrik Autio som finner en annen innbytter, Hans Kristian Hofsrud, og Hofsrud smeller til og finner nettmaskene, og lagene går til pause på stillingen 1-1.

I pausen bytter hjemmelaget keeper og inn kommer Mathias Årstad Olsen. Dette er en vanlig strategi av hjemmelaget for at keeperne får en omgang hver.

2.omgangen er ikke så gammel når bortelaget får en stor målsjanse ved Espen Andreas Fjeld, men skuddet hans redder innbytter Mathias Årstad Olsen mesterlig ved å slå til corner.

Det er dog hjemmelaget som skal ta ledelsen i kampen, og det skjer ved et innlegg fra Fredrik Autio, men det er bortelagets målscorer fra 1.omgangen, Eirik Magnus Holter, som er så uheldig og sleiver inn innlegget med foten og i nettmaskene, det står 2-1 til Raumnes & Årnes.

Kort tid etter, får dagens kaptein, Hans Werner Sætran, en fin pasning fra Fredrik Autio, og Sætran smeller inn sitt første mål for sesongen i sesongen siste kamp, 3-1 til hjemmelaget.

Men gjestene fra Eidsvoll gir seg ikke og Espen Andreas Fjeld får en enkel oppgave fra 16-17 meter når han skyter mot åpent mål siden keeper er utspilt, og reduserer til 3-2 og ny spenning i kampen.

I løpet av siste del av 2.omgang, har nevnte Mathias Årstad Olsen flere mesterlige redninger og spiller en stor nøkkelrolle for at hjemmelaget drar i land alle poengene og 3-2 seier over tabelljumboen Eidsvold IF 2.

fotballnerd.no fikk en prat med hjemmelagets trener, Reino Autio, etter kampslutt for å få en oppsummering: «I 1.omgang er det jevnt og vi ser at laget innehar mange spillere på forskjellige nivåer. Ikke alt stemmer men vi får en utligning før pause, som hjelper, og vi går til 2.omgang der vi får til bedre spill. Vi er heldige som får uttelling på et selvmål og vi får også et mål av dagens kaptein, Hans Werner Sætran, som i tillegg spilte meget offensivt til tider i kampen.

Må jo også nevne mesterlig keeperspill av Mathias Årstad Olsen, som holdt oss inne i kampen og hjalp til at alle poengene ble igjen på Årnes», sier Reino Autio.

• Hva var målsettingen til rekruttlaget etter opprykket til 6.div ifjor? «Målsettingen var å beholde plassen, noe vi klarte før dagens kamp. Vi gjorde også en god sesong i 4.div med A-laget der vi fornyet kontrakten og ser frem til ny sesong neste år i en tøffere 4.div», avslutter Autio til fotballnerd.no`s representant, Høviskeland.

fotball-2

Raumnes & Årnes 2 stilte med følgende lag: Anders Herberg, Kjell Sindre Myhr, Hans Werner Sætran (kaptein), Gørna Johansen, Toma Rimac, Christian Hammond, Sebastian Thøger-Andresen, Kim Andre Gran, Steinar Hofsrud, Jørgen Aaserud, Fredrik Stokkebryn. Benyttede reserver: Hans Kristian Hofsrud, Fredrik Autio, Tobias Linderoth-Jensen, Mathias Årstad Olsen

Eidsvold IF 2 stilte med følgende lag: Marius Skavikeng Hoel, Eirik Magnus Holter, Fredrik Neumann, Kim Vestli, Martin Sydtangen, Heine Christian Lundahl, Tor Ivar Sørensen, Filip Aleksander Husvik Aardal, Martin Rønning, Espen Andreas Fjeld, Tor Håkon Langvegg. Reserver: Lars William Langvegg, Mathias Kinn, Daniel Zielinski