Avd. 2. Runde 5: KFUM og Skeid Fotball fortsatt ubeseiret, spilte 1-1

250

4 av 7 ligakamper endte 1-1 i denne runden. Kun Kjelsås, Fløy-Flekkerøy og Kjelsås som kunne innkasserer 3 poeng.

«Toppoppgjøret» mellom KFUM Oslo og Skeid, endte 1-1.

Bryne – Nardo endte 3-3

OBS! Oppdatering for 6.serierunde kommer sammen med 7.serierunde, dette grunnet utenlandsreise/ferie!

RESULTATER 5.SERIERUNDE:

KFUM – Skeid Fotball 1-1

rapport fra Skeids keeper, Emil Fiskvik: Dette var en viktig kamp for å unngå og slippe KFUM for langt foran poengmessig. Kampen var preget av to lag som var godt organisert defensivt. Første omgang var sjansefattig bortsett fra ved en anledning når Stian Pettersen blir spilt gjennom av Hassan Yusuf. Dessverre for oss, så reddes avslutningen av KFUM’s keeper. 0-0 var altså stillingen til pause.

Etter pause kom Johannes Nunez inn for en skadet Stian Pettersen. Han markerte seg umiddelbart og satte fart på vår venstre side. Det ble småfarlig ved flere anledningen, men de store sjansene lot vente på seg. Etter 60 min skulle det derimot løsne. Nunez drar seg innover på vår venstre side og slår et perfekt innlegg til Mustafa Hassan Ahmad, som på bakerste stolpe enkelt setter ballen i mål og 1-0 til oss. De neste 10 minuttene får vi en del gunstige brudd som vi ikke klarer å utnytte, og i det 72.min blir vi straffet for det. KFUM kommer gjennom på vår venstre side, får slått ballen inn foran mål, hvor Fredrik Levorstad på KFUM enkelt kan sette ballen i mål. Stillingen er nå 1-1 og dette blir også sluttresultatet.

Et greit resultat, selv om vi gjerne skulle hatt med oss 3 poeng hjem til Nordre Åsen. Kampen bølger veldig og lagene bytter på å dominere gjennom hele kampen. Vi har nok flest sjanser, men KFUM har en i stolpen på stillingen 1-1 og dermed kunne det bikket begge veier, avslutter Fiskvik til fotballnerd.no

Stjørdals-Blink – Kjelsås 1-2

Walid Chafouk Idrissi scoret begge målene for Kjelsås, mens Marius Augdal scoret for Blink.

Vard Haugesund – Fløy-Flekkerøy 0-1

Henrik Andrè Dahlum ble matchvinner med scoring på straffe i kampens siste minutt.

Vidar – Brattvåg 1-1

Egersunds – Hødd 1-1

I det 75.min, fikk begge lagene en spiller utvist med direkte rødt kort: Roy Andrè Miljeteig hos hjemmelaget, og Daniel Eid hos Hødd.

Bryne – Nardo 3-3

Erik Rosland berget et poeng for Bryne med sin scoring i det 88.min.

Vålerenga 2 – Arendal 1-1