AVD.4 5.Serierunde: Brodd vant 5-1 over Fana.

Vegard Savland.
Raudtkort Førde: Ruben Digernes Holsæther.

Fotballnerd fekk følgande kampanalyser:

Stord trenar Jòn Pàll Pàlmason:
me var gode i dag. mye energi og mye trykk. Gutta er i gang. Førde spelte 10/11 i 60 minutt gav oss jævla tøff kamp. de gikk skuffa av banen,blir farlige i år gjengen frå førde.
må sei at dommeren gjorde bra jobb i dag. vanskelig kamp å dømme, men stord trenerene var så rolig som en kan bli.

Førde trenar Bjørn Totland:
vi er 10 mann lenge, og gutane gjer ein heroisk innsats. Vi har trykk på oss, men er ikkje ufarlige då vi er nære å gå opp til 0-2.
Eg er for andre gang på rad i garderoben til dommarane. Vi har 2 klare straffesituasjonar som vi ikkje får på klar trøyehaldning. Det er og kampavgjerande når Stord går opp til 3-1 på kåntring etter at Savland har blitt dratt ned.
Håpa marginene jamnar seg ut. No er eg mest forbanna fordi gutane fortener meir.

Øystese – Viking 2 1-6:

Øystese trenar Roger Vassnes:
Bank av eit godt Viking 2 lag der dei nigerianske angreps-spelarane til tider herja med Øystese sitt forsvar.

Viking 2 trenar Thomas pereira:
Mange fine scoringer. A-lagspillere som var med bidro sterkt til en fortjent seier tilslutt. Øystese kunne fort ha kommet inn i kampen rett etter scoringen sin.
Men de ble trøtte etterhvert og våre offensive spillere fikk store rom som gjorde at vi skapte noen sjanser i annen omgang.

Brodd – Fana 5-1:

2* Sindre Haarberg,Marco Scheffler, 2*Jose Alejandro Valecillos Marcano.
Henrik Udahl.

Brodd trenar Antonio Manuel Martins Da Silva:
Difficult first half. We struggled with Fana`s system. They changed to suprise and worked to suprise and worked in 45.
We made some adjustments in the half time and defined a new strategy. We bet more in our offensive transitions and we get rewarded from that.
The team was great.
The team won this game.

Fana spelar Simen Brekkhus:
Ka er da å sei. Skora på under 10 sekund i fyrste omgang, var uheldig ein gong som dei utnytte men ellers styrte me alt.
Andre omgang derimot, me styre alt og har alt under kontroll i starten, dei skore, også ranke da heilt.
Rett og slett latterlig dårlig, me er ikkje nærheten ein gong.

Lysekloster – Vardeneset 6-0:

Mats Joachim Walberg,Andrè Poucha Roupa De Matos,Vladan Radojkic,Stian Lønne Dyngeland,Martin Pedersen.

Lysekloster spelar Stian Dyngeland:
I dag vinner vi 6-0, og er veldig sterke bakover i banen, men ikke helt der vi burde være fremover på banen til tross for 6 mål.
6 ulike målscorere er noe vi tar med oss, alltid positivt at flere kan score mål.
Kort oppsumert vinner vi 6-0 på en dag der vi har mer å gå på.

Lysekloster trenar Ruben Hetlevik:
En fortjent seier mot et robust Vardeneset.

Vardeneset trenar Richard Enge:
Misfornøyd!
Lysekloster best i alle spillets faser.

Sotra – Sogndal 2:

Kristian Skjørli Ree,Kristoffer Stava,Ole Thomas Herrem,Håvard Opheim Rise.
Slutt resultat: 4-0

Sotra trenar Tommy Knarvik:
Vinner kampen fullt fortjent, skaper en bråte med sjanser sliter med å få hull på byllen, åpner seg enda mer opp når 1 målet kom.
Derifra var det bare spørsmål om kor stor seieren skulle bli.
Godt fornøyd me 3 poeng.

Sogndal 2 trenar Håvard Hatle:
Møter et godt sotra lag. vi viser god vilje og moral i 1.omg. Står godt i mot de og er halvfarlig på kontra med litt mere nøyaktighet kunne vi ha tatt ledelsen men Sotra maler på og vinner fortjent mot et ungt Sogndal lag som vi ser har tatt noen steg i denne kampen.

FK Fyllingsdalen – Varegg 1-0:

Kasper Sælensminde Bergseth.

FK Fyllingsdalen trenar Hiep Tran:
En skikkelig sliteseier. Dette var sikkert underholdende og spennende kamp for den nøytrale tilskuer, men ikke spesielt velspillende.
Vi bar nok preg av at vi ikke var 100% mentalt restituert etter tøft kampprogram i det siste, mens varegg kriget godt.
De fortjente nok bedre, men vi er happy for at vi drar i land tre poeng på en dag som dette.

Varegg spelar Thomas Antonio Vascas Ulvestad:
Lite pent spilt kamp med mye kriging!  de fikk det ene målet som vi skulle ha fått…
Syns vi minst burde hatt et poeng i dag.