Bayern halter videre i Bundesliga

194

Etter sparkingen av Carlo Ancelotti, var det Willy Sagnol som ledet laget i bortekampen mot Hertha Berlin.

Etter noen turbulente dager var den tyske storklubben på jakt etter tre poeng i kampen mot Hertha Berlin. Sør-tyskerne fikk en god start på kampen, hvor gjestene ledet 2-0. Men til slutt ga bort det som så ut som en sikker tre poenger. Fra sidelinjen fikk Sagnol se et lag som startet kampen utrolig bra, og tok ledelsen etter ti minutter. Mats Hummels fikk lov til å stå helt alene, i forsvaret til Hertha Berlin og stanget inn 1-0 til de røde fra München.

Fire minutter før pause kom 2-0 ved klubben storscorer Robert Lewandowski. Etter han fikk enkelt sette ballen forbi Rune. A. Jarstein, som også var hans åttende scoring for sesongen. På benken jublet Willy Sagnol og resten av benken, og en seier som så sikker ut. Ondrej Duda og Salomon Kalou utlignet for Hertha i løpet av en fem minutters periode i 2. omgang. Hos Bayern pådro Franck Ribéry seg en skade. Den kan sette ham utenfor i flere uker.

Per Ciljan Skjelbred spilte også søndagens kamp fra start til mål. Jarstein var ikke med Hertha-troppen til Sverige. Han slapp dermed unna det verste av kritikken. Håvard Nordtveit og Hoffenheim måtte notere tre baklengs og 2-3-tap borte mot Freiburg søndag. Nordmannen spilte midtstopper og opplevde en tung dag. Borussia Dortmund leder Bundesliga, og er eneste laget som er ubeseiret og har fem poeng ned til Bayern og Hoffenheim som ligger nærmest.