Brodd tok 3 poeng, da de til tider herjet med Lura

277

Brodd tok i dag i mot Lura til et lokaloppgjør på Midjord. Dette var første kamp etter ferien for begge lag, der hjemmelaget stakk av med alle poengene, etter at de til tider herjet med Lura.

Lura startet kampen best , å var nære å score i åpningsminuttene. Men Brodd fikk den første scoringen, etter litt klabb å babb i feltet, så kunne til slutt Petter Olsen Haukali sette inn 1-0 for hjemmelaget.

- Annonse -

Vondt ble til verre da Lura spissen Vetle Høivik måtte av med en skade, etter en duell i eget felt. Høivik fortale Fotballnerd i pausen at han følte seg litt groggy, å ville dermed ikke spille på halvmaskin.
Men etter 32 minutt fikk Lura straffe da et skudd traff en Broddspiller i hånda, å dermed fikk bortelaget en stor mulighet til å utligne. Å det gjorde de Alf Jakob Aano satte ballen sikkert i mål bak debutant i Brodd buret Gramos Gashi, å dermed var vi like langt på Storhaug.

Brodd fortsatte å kjøre på, å skapte flere sjanser, men kun 4 minutter etter utligningen til Lura, gikk Brodd opp i en 2-1 ledelse ved dagens store spiller Jefferson Da Souza Lindal. Brodd fortsatte å kjøre på for en 3-1 scoring før pause, men det sto 2-1 til hjemmelaget etter de første 45 minuttene.

2 omgang var det fortsatt Brodd som styrte, å de hadde flere store muligheter for å øke ledelsen, men 2 omgang var mer en stillingskrig, å dermed endte det i en fortjent 2-1 seier til Brodd.

Brodd sin store spiller Jefferson Da Souza svarte på noen spørsmål etter kampen

Du herjet til tider med et svakt Lura lag, fornøyd med egen innsats å 3 poeng?

– Eg e fornøyd med 3 poeng men føle eg burde hatt 2-3 mål denne kampen så eg e ikke fornøyd med egen prestasjon nei

Hva gjorde at dokk stakk av med alle poengene?

– Med va det bedre lag på alle områder.

Koss tror du resten av sesongen for Brodd blir?

– Eg tror med for en veldig bra høst sesong!

En skuffet Lura trener sa følgende til oss etter kampen

I første omgang er de bedre enn oss, og leder fortjent til pause. Vi var ikke gode nok i duellspillet og klarer ikke ta vare på ballen. Duellspill er ofte nøkkelen til å få kampen inn i sitt spor. I andre omgang flytter vi laget opp og klarer etterhvert å skape noe, men i dag vant Brodd fortjent. Vi må bare glemme tapet og gi alt i jakten på 3 poeng mot Start 2 på Mandag.

De fikk også en skade tidlig i 1 omgang på Vetle Høivik,

– Det var en hodeskade, og han følte seg ikke klar til å fortsette. Vanskelig å si hvor alvorlig det er, men vi håper han er tilbake til kampen mot Start 2 på mandag.

Kampfakta:
Tilskuere 250 Midjord Stadion 18:00

Brodd – Lura

(8 min) Petter Olsen Haukali
(31 Min) Alf Jakob Haaland Aano (Str)
(36 min) Jefferson Da Souza

Brodd XI: Gashi – P. Midbøe Lunde – Aavitsland – Scheffler – Hadland – Olsen Haukali – Calderon – Jesman Sunde – Da Souza – Hansen – Ahmed

Lura XI: Leinebø – Eide – Grelland – Fabiano Kristiansen – Nordahl – Jacobsen – Indredavik – Ali – Bjørnå – Aano – Høivik

Gule kort:

Brodd: Emil Hansen Jefferson Da Souza Marco Scheffler
Lura: Johannes Gravelsæter Eide

Brodd ligger nå på en 7 plass, mens Lura har falt under nedrykksstreken.

Kommentarer

kommentarer