Fredagskamper uten mål i 2. Bundesliga

71

I 2. Bundesliga ble det ingen scoringer på fredag. Både Darmstadt mot Dresden og Aue mot Stuttgart endte 0-0.

SV Darmstadt 98 – Dynamo Dresden 0-0

Mens Darmstadt var veldig defensive, tok Dresden styringen. Bortelaget slet lenge med å bryte ned vertenes forsvar. I den første halvtimen var Dresden først og fremst farlige etter langskudd. Mot slutten av omgangen skapte gjestene flere gode muligheter, uten å utnytte dem.

Kampbildet forandret seg ikke etter pausen. Mot et defensivt hjemmelag hadde Dresden ballen mest, men manglet kreativitet mot Darmstadts dyptliggende forsvar. Kun ved få anledninger var gjestene farlige. Alexander Jeremejeff hadde kampens største mulighet da han traff stolpen ti minutter før slutt.

Erzgebirge Aue – VfB Stuttgart 0-0

Aue lå dypt og satset på kontringer. Stuttgart hadde ballen mest og styrte kampen. Gjestene skapte et par gode sjanser mot Aues gode forsvar, mens Aue kom til noen potensielt farlige overgangsmuligheter. Likevel ble det ingen mål i de første 45 minuttene.

Heller ikke etter pausen oppstod det mange muligheter. Stuttgart klarte kun sjelden å skape farlige situasjoner. Etter halvspilt omgang prøvde Bernardo Sosa å filme seg til en straffe og fikk sitt andre gule kort. Heller ikke med én mann mer på banen ble Aue modigere. Rett før slutt var Pascal Testroet likevel nær å sende vertene i føringen, men headingen gikk til siden for mål.