Harry sett på makan?

215

Tottenham og Liverpool møttes søndag kveld. Toppoppgjøret på Wembley endte til slutt med svimlende 4-1 til hjemmelaget fra London. Harry Kane stjeler nok de fleste overskriftene etter møtet. 2 mål og 1 assist lukter det ikke akkurat middelmådig av.

2 raske
Harry Kane sendte Tottenham i ledelsen allerede etter 4 spilte minutter. Kane utnytter en forsvarstabbe hos Liverpool. Lovren feilberegner totalt, og Kane er tålmodig med avslutningen. Han setter den til slutt kontrollert forbi Mignolet. Bare minutter senere dobler Son ledelsen. Herlig Tottenham-kontring. Kane serverer Son alene med Mignolet. Sør-koreaneren setter inn 2-0.

Kane er virkelig i form i dag. Han skjermer ball og spiller herlige stikkere rundt omkring. Likevel mister han ball i det han farer frem i en kontring. Dommer blåser ikke og Liverpool kontrer inn reduseringa. Salah sitt strømpetreff blir en genial avslutning som setter ut Lloris.

Dele på målene
Dele Alli vil være med på showet. Gutten med det magiske skuddbeinet fyrer av en retur utenfor Liverpools boks. 45 minutter på tidsuret, og 3-1 er et faktum.

2.omgang
Ti minutter før fulltid kjemper Harry Kane inn 4-1 og dermed er spikeren godt plassert i kista. Det blir en bekmørk affære for Klopp og hans gutter. Tottenham fortsetter det gode spillet etter kampen i Madrid. Pochettino sine menn er nå av poenga til Manchester United, men med dårligere målforskjell.

En ripe i lakken er at Kane pådro seg en skade i hamstringen på tampen av kampen.