Lillestrøm fornyer kontrakten med Arne Erlandsen

143
Arne Erlandsen er ikke lengre trener i Lillestrøm Sportsklubb. Bilde: Wikimedia.

Norgesmesteren Lillestrøm SK har fornyet kontrakten med hovedtrener Arne Erlandsen. Dette bekreftet klubben på sin hjemmeside. Foreløpig varer Erlandsens kontrakt ut 2019.

Partene har signert en rullende kontrakt. Om begge parter ønsker det blir kontrakten dermed forlenget til å gjelde det påfølgende året ved starten av en ny sesong.

- Annonse -

– Det var dette vi ønsket, både klubben og jeg. Jeg tror det er viktig både for meg, spillerne og klubben at man er klare på hvem som skal jobbe her i relativt lang tid fremover som leder. Det er en sikkerhet for alle parter, og det gir oss kontinuitet. Spillerne vet hva de har å forholde seg til, sier Arne Erlandsen til klubbens hjemmeside.

Erlandsen jobbet som trener i Lillestrøm mellom 1998 og 2004. I september 2016 tok han over etter Runar Kristinsson, og reddet Lillestrøm fra nedrykk. I fjor vant han cupen med Lillestrøm, men har slitt i serien. I 2017 havnet Lillestrøm på 12. plass, og i år har laget samlet fire poeng etter like mange kamper.

– Vi har lagt planer og retningslinjer for å nå de målene vi ønsker å oppnå. Kontinuitet er viktig, og det har gjort at vi har forlenget med mange av spillerne. Men vi ønsker å tenke kontinuitet også når det gjelder spillestil. Vi skal være godt trent og det skal gå raskt i lengderetningen. Og vi tror Arne er rett mann til å videreutvikle det vi har startet på. Nettopp for at vi skal bli et enda bedre lag, sier styreleder Morten Kokkim.

Kommentarer

kommentarer