Poengdeling mellom Stuttgart og Leipzig

143

VfB Stuttgart tok i mot RB Leipzig i Bundesligaen, men begge lagene måtte ta til takke med poengdeling

Stuttgart jaktet sin tredje seier på rad, mens gjestene fra Leipzig var ut etter en seier etter tapet 2-1 tapet mot Eintracht Frankfurt sist helg. Når de to lagene møte til dyst på Mercedes-Benz Arena.  I løpet av første omgangen fikk gjestene flere muligheter til å score, men hjemmelaget keeper var våken og lagene gikk til pause på 0-0.

I starten av andre omgangen hadde begge lagene mulighetene til å score. Yussuf Poulsen fikk flere muligheter, men ble erstattet etter en times spill. Også  Mario Gomez for Stuttgart fikk ved flere anledninger, men klarte aldri å sette den ballen i mål. Men ingen av lagene klarte å score. Derfor endte kampen 0-0.