Sunde valset over Staal 2 i sesongåpningen

518

Mandag 9 April klokken 18:30 var det duket for sesongåpning for Sunde i 5 divisjon avd 2 hjemme på Kaph Kvernabeu mot Staal Jørpeland2, bortelaget ble tidvis herjet med av sultne Sunde spillere, å Sunde ga seg ikke før det sto hele 6-0. Anført av en målfarlig Leander Voll.

Sunde har som mål om å gjøre visitten i 5 divisjon så kort som overhodet mulig, å de kunne ikke fått en bedre start på sesongen da de valset over et ungt Staal2 lag. Hjemmelaget ga seg ikke før det sto 6-0.

Folk hadde knapt rukket å finne setene før det smalt, allerede etter 2 minutter skulle Sunde få uttelling, Arian Cindrak slår en utsøkt corner på bakre stolpe, der står kaptein Markus Barkved å stanger inn 1-0 for vertene, vakker scoring av den tidligere Viking spilleren. Ikke lenge etter at hjemmelagets supportere hadde satt seg igjen, puttet Sunde nok en gang, denne gang var det Arian Cindrak som puttet, å dermed 2-0 til hjemmelaget.

Men så skiftet plutselig momentumet i kampen, Staal tok mer og mer over banespillet, å var nære på ved flere annledninger men en god Kristian Stokdal i Sunde buret stoppet alle ballene som kom mot han denne kvelden. 35 minutt spilt, igjen er Sunde på farten, Leander Voll slår en ball langs bakken inn foran målet å der venter Arian Cindrak som putter sitt 2 for kvelden å dermed 3-0 til vertene. 8 minutt etter målet, er Sunde nok en gang på farten denne gang ved spiss Jørn Hornseth han drar seg innover fra siden inn i banen avslutter 2 ganger fra skrått hold å ballen detter ut i returrommet å der står Leander Voll og pirker inn sitt første for kvelden mens Sunde økte til 4-0. Dette resultatet sto seg til pause.

2 omgang var egentlig bare å cruise inn mot en sikker trepoenger og holde nullen, men Sunde ville ha flere mål å det fikk de etter sjansesløseri i nesten hele 2 omgang, 73 minutt spilt å Leander Voll var på rett plass til rett tid å fikk satt inn 5-0 å ikke nok med det et par minutt før full tid fastsatte han resultatet til 6-0 å dermed hattrick for Leander Voll, som endelig er skadefri igjen.

Sunde – Staal Jørpeland 6-0

Tilskuere:100

M. Barkved (2) A. Cindrak (9) A. Cindrak (35) L.Voll (43) L.Voll (73) L. Voll (82)

Sunde XI: K. Stokdal – O. Soma Hjelle – M. Barkved – G. Andersen – A. Grasdal – D. Kvernstrøm – T. Kvam – L. Voll – S. Blaker – A. Cindrak – J. Hornseth

Benyttede innbyttere: J. Halvorsen Lunde  I. Aarre – S. Pekmezovic K. Olsson Hauge N. Foto Solomon

Kampens Høydepunkt: Debutant Jonas Halvorsen Lunde kom inn, å måtte ut igjen 5 minutt senere da han hadde pådratt seg en skade.

Neste seriekamp for Sunde er Torsdag 19 April på ISS Kunstgress da de gjester Madla 2 for et toppoppgjør.

Her et par knippe bilder fra kampen

En del som hadde tatt turen til Kaph Kvernabeu en mandags kveld.
Her har akkurat Markus Barkved sendt hjemmelaget i ledelsen 1-0, han gratuleres her av stopperkollega Gunnar Andersen.