Tagbajumi klar for Lillestrøm Sportsklubb

232
Marco Tagbajumi (29) skal spille for Lillestrøm Sportsklubb resten av sesongen. Drermed leies han ut fra Strømsgodset i sin siste periode for drammenserne. Foto: LSK.NO

Spissen Marco Tagbajumi går fra Strømsgodset til Lillestrøm, melder Godset på sine hjemmesider.

Marco Tagbajumi skifter ut Strømsgodset og Drammenselva med Lillestrøm Sportsklubb.  Klubbene ble enig med Strømsgodset om å leie spilleren resten av sesongen. Begge klubbene bekrefter overgangen onsdag formiddag.

- Annonse -

– Marco har i lengere tid vært missfornøyd med spilletiden han har fått i Strømsgodset og har lenge vært ut etter mer spilletid, senere har han ønsket å bytte klubb. Derfor er vi enige med Lillestrøm om en overgang. Vi takker Marco for innsatsen og ønsker ham lykke til videre, sier Godset-sportssjef Jostein Flo.

Lillestrøms sportsdirektør gleder seg til å se spilleren i Lillestrøm drakten.

– Vi gleder oss til å se Marco i aksjon. Han er en stor spiss som vil konkurrere om en plass på laget fra første dag. Vi har sett på flere  analyser på Marco. Den viser at han er blant de 8 spillerne i Eliteserien som kommer til flest målsjanser, så det gode er muligheter for at han blir en målscorer i LSK, sier Mesfin til klubbens hjemmeside.

Tagbajumi ble hentet til Godset på en ettårskontrakt, og har scoret tre mål i Eliteserien for laget ved Drammenselva i løpet av denne sesongen. .

Spissenskal ha sagt til Nettavisen i juni at han var klar for en overgang bort fra Drammen dersom han ikke fikk mer spilletid under nåværende trener Tor Ole Skullerud.

– Jeg er 28 år, og dessverre er det sånn at jeg ikke kan sitte på benken hele tiden. Jeg har stor respekt for Strømsgodset, men jeg er ikke fornøyd slik tingene er akkurat nå, sa Tagbajumi til Nettavisen. 

«Han er forventet å bli spilleklar og med i troppen til kampen borte mot Viking i helga».

Kommentarer

kommentarer