Tettet til i bunnen med hat-trick – minst 13 lag må regnes i faresonen

133

Bunnen av La Liga har tettet seg til på noen dager. Både Huesca og Athletic Bilbao har vunnet kamper siste uka, og fredag kveld tok Rayo Vallecano tre særdeles viktige poeng i 4-2-seieren mot Celta Vigo.

For Celta betyr det andre tapet på fem dager mot andre bunnlag, og klubben fra Galicia er bare to poeng over sikker plass.

Det var Raul de Tomas som ble den store stjernen i oppgjøret med tre mål, og Rayo Vallecano er nå tredje sist, á poeng med Athletic og Leganes. Laget har faktisk bare sju poeng opp til sjetteplass, så i realiteten er selv lagene som kjemper om plass i Europa League for tiden, langt fra trygge i La Liga.

De Tomas scoret etter bare fire minutter, men før 20 minutter var spilt hadde Nestor Araujo og Maxi Gomez snudd kampen i Celtas favør.

De Tomas utlignet så før pause, og etter 77 minutter var hat-trick et faktum og 3-2 til Rayo Vallecano.

Bebe satte til slutt inn 4-2 for Rayo Vallecano.