Aalbu klar for Fredrikstad

257

Aalbu klar for Fredrikstad

Kl. 18.00 fredag kunne Twitter-kontoen «SillySeason Norge» fortelle at Bærum-spiller Andreas Aalbu var nær en overgang til FFK.

Twitter-konto var først ute.
Twitter-konto var først ute.

Snaut en time senere kunne Bærum bekrefte overgangen.

 – Bærum SK har i dag blitt enige med Fredrikstad FK om en overgang på Andreas Aalbu. Vi i Bærum er lei oss for å miste en lokal gutt, men ønsket ikke å stå i veien for Andreas. Vi i Bærum SK ønsker Andreas lykke til i ny klubb, og ser frem i mot at han kommer tilbake til Kadda for å avslutte karrieren hos oss, skriver Bærum SK i en pressemelding fredag kveld.
Også Fredrikstad bekreftet Aalbu-overgangen like etter at ryktet spredde seg.
Dette sa daglig leder Geir Bakken:
– Vi er veldig fornøyde med å ha Andreas på plass i FFK. En god spiller og en fin person. Vi vil igjen takke Mariann og Terje Høili for at overgangen ble mulig.Arne Erlandsen var også meget fornøyd med at overgangen gikk i boks:
– En ambision spiller, som etterhvert har god erfaring i divisjonen. Spisskompetanse i luftstyrke, og er en anvendelig spiller som kan spille flere posisjoner. Hyggelig og god person er han også, og det er også en god egenskap.
– Han er aktuell for kampen på søndag, legger hovedtreneren til.

Her er hva Aalbu selv hadde å si:
– Jeg er veldig glad for at jeg er klar for FFK. Prosessen har gått fort og jeg håper jeg kan bidra allerede fra søndag av mot Strømmen, sier Andreas til fredrikstadfk.no.
– Jeg er glad for å komme til en klubb med så stort potensiale, legger han til.

Både Fredrikstad og Bærum kjemper for å beholde plassen i divisjonen, og Bærum er kun et poeng foran Fredrikstad.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -