Moss forsterker med målmaskin

478

Moss forsterker med målmaskin

Onsdag kveld kunne Moss-Avis melde at storscoreren Willy Zamble ble klar for Moss. Den raske angrepsspilleren har hele 21 mål (!) på 11 kamper for 3. divisjonslaget Hauerseter.

Treneren til Moss var meget fornøyd med signeringen:
– Vi vet godt hvilken spillertype vi henter. Willy er en rask og fysisk sterk spiller som også har stor gjennombruddskraft. Han supplerer det vi allerede har av gode spillere og skal inn å konkurrere om en av de offensive rollene i laget, sier treneren.

Også Zamble var fornøyd etter overgangen:

– Jeg ser at Moss er et godt lag og jeg synes måten de spiller på er interessant. Målet mitt er å score minimum ti mål i løpet av høstperioden, for 3. divisjon ble for lett for meg. Jeg er her for å bli med å feire opprykk med MFK, sier den optimistiske nykommeren med et stort smil.

- Annonse -

Zamble blir ikke klar til helgens hjemmekamp mot Notodden. Han blir først tilgjengelig til oppgjøret borte mot Alta neste helg.

Zamble vil rykke opp, og det kan han gjøre med Moss. Moss slo Raufoss i forrige kamp, og de to topplagene ligger på samme antall poeng. Det blir en jevn og spennende sesong i 2. divisjon.

Kilde: Moss Avis

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -