Avd. 1: Analyser/fakta 23.runde: Drøbak-Frogn lever fortsatt i håpet om ny kontrakt!

467

Drøbak-Frogn vant sin andre kamp på rad og har fortsatt et håp om å berge plassen når det gjenstår 3 kamper og 9 poeng å kjempe om. Opp til Vestfossen og Østsiden er det 4 poeng, så laget fra Drøbak må/bør vinne de siste kampene mot Odd 3 (B), Sarpsborg 08 2 (H) og Østsiden (B).

Moss FK tok en ny seier i kampen om å rykke opp, det ble 3-0 i Oslo mot Ullern. Ørn Horten gir Mosse-laget fortsatt kamp om 1.plassen, laget fra Horten vant 4-2 hjemme mot Sarpsborg 08 2.

Resultater 23.serierunde:

30/9: Ullern – Moss 0-3

Moss FK tok en viktig borteseier i jakten på opprykk. Det ble en komfortabel 3-0 seier i Oslo mot Ullern.

fotballnerd.no fikk følgende kampanalyse fra Moss FKs spiller, Tim Andrè Reinback: –Godt gjennomført bortekamp fra vår side. Ble en skikkelig krigekamp, spesielt i 1. omgang. Ble en del kort uten at det var noen spesielt stygge situasjoner. Ullern farlige på dødball der vi ikke får klarert ballen skikkelig, utenom det har vi det meste av banespillet og kunne ha scoret enda flere i 2. omgang, avslutter Reinback.

30/9: Sprint-Jeløy – Østsiden 1-0

Hjemmelaget måtte vinne for å ha et håp om å unngå nedrykk til 4.div, og laget innkasserte en 1-0 seier etter scoring av Jørgen Lindum Røine etter 33 min. Men det holdt ikke siden Vestfossen vant en viktig 3-1 seier over Holmen, og dermed er Sprint-Jeløy klar for 4.div fra 2018-sesongen.

30/9: Kvik Halden – Odd 3 3-1

Hjemmelaget tok en forventet seier over tabelljumbo Odd 3. Scoringer bl.a av avdelingsens toppscorere, Lundblad Næsheim og Berglund, som hver scoret sitt 24.mål for sesongen.

30/9: Kråkerøy – Oppsal 3-0

Kråkerøy hadde en målsetting før seriestart om å holde plassen i NT-ligaen, og målet er innfridd. Nå er målet å kunne havne på den 5.plassen laget innehar før Sarpsborg 08 2 møter Ørn Horten borte 2/10.

fotballnerd.no fikk følgende analyse av 3-0 seieren fra hjemmelagets kaptein og målscorer, Jørgen Hansen: – Oppsal ypper seg litt i starten og har en kjempesjanse alene med keeper, som keeper redder mesterlig. Etter det føler jeg vi tar over og styrer det meste av kampen. De har et par overganger som vi får stoppet. Offensivt er vi konstant en trussel og har mye bra spill, men klarer ikke helt å holde igjen så vi går mye i offside.

1-0 kommer etter et knallhardt innlegg fra Torvald, hvor Olli kommer på bakre og setter den i mål. Andre omgang starter vi veldig bra og styrer det meste av det som skjer. 2-0 kommer etter en dødball hvor vi vinner igjen ballen og Oscar slår ballen inn igjen og jeg får ballen perfekt på hodet og setter ballen i mål.

3-0 kommer etter et frispark hvor de ikke får klarert den ut og Nygaard spiller inn til Sivert som setter den kontant i mål. Blir litt hawaii de siste minuttene, men en veldig bra kamp fra vår side hvor vi styrer det meste av kampen, avslutter Hansen

30/9: Vestfossen – Holmen 3-1

bunnlaget Holmen tok ledelsen på straffe etter 13 min ved Henrik Utby, men Vestfossen, som måtte vinne for å unngå nedrykk, utlignet etter 41 min, også det på straffe ved Eirik Løwer Anfinsen. Ytterligere to mål i 2.omgang gjorde at Vestfossen vant 3-1 og er fortsatt over streken.

vi har fått følgende kampanalyse fra Vestfossens spiller, Kim Vesterheim Berntzen: – Viktig seier for oss i en «slitekamp». Vi kontrollerer alt av banespill, men er uheldig å feller Holmen sin spiss slik at de får en straffe. 0-1 relativt tidlig i kampen. Vi presser på og brenner ufattelig mange sjanser, men får en klar straffe rett før pause. Eirik Løwer setter den sikkert.

2.omgang fortsetter i samme spor. Vi setter 2-1 etter en heading av Martin Torgersen før Ohrun Selvi punkterer kampen fullstendig med en flott scoring rett før slutt. God og viktig seier for oss i en kamp som kunne og burde endt med 5-6 målsseier til oss. Men fornøyd med 3-1, avslutter Berntzen til fotballnerd.no

2/10: Ørn Horten – Sarpsborg 08 2 4-2

hjemmelaget låg under 0-1 ved pause, men vant til slutt 4-2 og gir dermed Moss FK kamp om å rykke opp, MEN det er fortsatt 5 poengs avstand opp til Moss og kun 3 kamper/ 9 poeng å kjempe om. Moss FK har langt bedre målforskjell også: 53 pluss kontra 32 pluss. Moss FK har full kontroll fortsatt til å avgjøre dette selv.

2/10: Drøbak-Frogn – Strømsgodset TF 2 2-1

hjemmelaget måtte vinne for å ha et håp om å komme seg over streken, og laget innfridde med 2-1 seier. Det er 4 poeng opp til sikker plass der Vestfossen og Østsiden har 31 poeng. Her er det ikke noe avgjort enda. Trygve Velten ble matchvinner med sin 2-1 scoring i det 90 min!