Comeback kampen endte med poengdeling

119

Bilde: Alfred Finnbogason utligner for Augsburg i søndagens kamp.

Den 23 Bundesliga runden snart over. Augsburg som tapte ukens kamp borte mot Liverpool 1-0 møter Borussia Mönchengladbach har hatt 7 dagers pause før denne kampen. Sist helg avgjorde Dahoud for Gladbach da de tok innersvingen på erkerival 1. Fc Köln. Augsburg var revasje sugne etter tapet som gjorde at de røyk ut av europacup spill.

Men det var bortelaget som startet best. Etter 33 minutter spill er det Ibrahima Traore som gir ballen til Raffael som setter inn 0-1 scoringen til bortelaget. Raffael er som regel den nest siste på ballen, men denne gangen var han sist. Raffael har hele 10 assist i årets sesong i Bundesliga. 0-1 ble også pauseresultatet.

I andre omgang er det Augsburg som skyter fart og kun etter 5 minutter spill sitter det. Islandske Alfred Finnbogason setter inn reduseringen etter 50 minutter. Dette er islendingen første mål i årets Bundesliga sesong.

Kun 3 minutter senere er comebacket gjennomført. Augsburg Caiuby sender hjemmelaget i føringen etter 53 minutter som stadion hopper av glade Augsburgs fans.

Dessverre for Augsburg fansen varer det ikke lenge. For nesten rett etter avspark er Gladbach på vei fremover og etter 55 minutter spill er det bortelaget som gjør sitt comeback. Vestreving Fabian Johnson får ballen fra spillerkollega Nico Elvedi og det står 2-2.

Det blir ingen flere scoringer på SGL Arena og det ender med poengdeling. Begge lagene kom seg tilbake etter å ha ligget under, men tilslutt er de like langt som da kampen startet.

Augsburg – Borussia Mönchengladbach 2-2 (0-1)

Mål: 0-1 Raffael 33′, 1-1 Finnbogason 50′, 2-1 Caiuby 53′, 2-2 Johnson 55′.