Fotballforbundet avslår Stabæk søknad

108

Stabæk blir nødt til å stille uten en eneste spiss i toppkampen mot Rosenborg på søndag ettersom hindringer gjør at klubbens alternativ allikevel ikke blir klar for klubben som først antatt. 

Etter at Adama Diomande ble solgt til Championship klubben Hull City, har Stabæk jobbet med å få inn en ny spiss. I forrige uke ble det klart at spissen Stabæk prøvde å sikre seg var kamerunske Justin Mengolo. Spilleren var etter det Stabæk forsto ikke under kontrakt, og klubben har siden da ventet på svar fra NFF om klubben kunne få dispensasjon for å hente spissen. I dag ble det kanskje noe overraskende klart at Mengolo ikke blir Stabæks nye spiss ut sesongen. Inge Andre Olsen opplyser om grunnen til at klubben må se etter andre alternativer på markedet:

– Det ligger noen hindringer i veien som vi ikke kommer over. Det er blant annet uenighet mellom spilleren selv og klubben hans i Romania om han er under kontrakt eller ikke. Det har vært en sak som ikke har vært så enkel å løse. FIFA har også vært involvert, og nå er vi altså kommet i en situasjon hvor det er 100 prosent umulig å få han registrert som Stabæk spiller. Derfor har vi avsluttet saken.

Stabæks sportsdirektør opplyser videre at klubben nå jobber mot et annet alternativ:

- Annonse -

– Vi jobber med et alternativ. Det er ikke en spiss, men en spiller som har bra kvaliteter og som tidligere har spilt i Stabæk.

Kilde:

  • www.stabak.no

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -