Graham Hansen og Minde har vunnet “The Double” med Wolfsburg

52
Caroline Graham Hansen har vunnet serien og cupen med Wolfsburg. Bilde: Pierre-Yves Beaudouin, Wikimedia.

De norske landslagsspillere Caroline Graham Hansen og Kristine Minde har vunnet både serien og cupen i Tyskland med VfL Wolfsburg. På onsdag vant Wolfsburg cupfinalen mot Freiburg. I dag sikret en 1-0-borteseier mot Hoffenheim seriegullet.

- Annonse -

Wolfsburg ligger sju poeng foran Bayern München, som har to kamper igjen å spille. Dermed har klubben vunnet “The Double” for tredje år på rad og for fjerde gang til sammen. Til sammen har “Die Wölfinnen” vunnet fem seriegull og seks cupgull. Wolfsburg har vunnet cupen de siste fem årene på rad.

Caroline Graham Hansen spilte fra start mot både Freiburg og Hoffenheim. Kristine Minde fikk ikke spilletid i noen av kampene, men satt på benken.

Graham Hansen var også svært delaktig i seieren som sikret Wolfsburg seriegullet. 24-åringen spilte den målgivende pasningen på Pia-Sophie Wolter som scoret kampens eneste mål tre minutter før pausen.

I cupfinalen ble den polske spissen Ewa Pajor matchvinner. Etter at Freiburg hadde hatt de største sjansene i første omgang, tok Wolfsburg kontroll etter pausen. Én av de mange mulighetene utnyttet Pajor: Etter at Pernille Harder hadde truffet stolpen, scoret Pajor på åpent mål.

Sesongens siste kamp spiller Wolfsburg neste søndag mot Ada Hegerbergs eks-klubb Turbine Potsdam.

Kommentarer

kommentarer