Lillestrøm har signert to nye spillere

800

Tre dager før seriestart har Lillestrøm SK signert to nye spillere. Klubben har hentet en gammel kjenning og en ny spiss.

Mens midtstopperen Sheriff Sinyan ser ut til å bli klar for Molde om kort tid, er en annen midtstopper tilbake i Lillestrøm: Marius Amundsen har signert en kontrakt ut 2020-sesongen.

– Det er deilig at det har gått i boks på kontraktssiden og det formelle. Jeg har vært med gutta på trening i noen uker nå og det er veldig deilig å være tilbake, sier Amundsen til klubbens hjemmeside.

Amundsen har spilt 126 kamper for “kanarifuglene”. Etter at han hadde forlatt klubben i 2018, var 27-åringen uten kontrakt og brukte tiden til å reise rundt i verden.

- Annonse -
Ny spiss klar for klubben

I tillegg til Amundsen har Lillestrøm også signert en ny spiss. Sindre Mauritz-Hansen er klar for klubben. 25-åringens kontrakt varer ut sesongen.

– Jeg tror jeg kunne opperert fint på alle tre plassene på toppen der, men jeg liker jo å være spiss, sier han til klubbens hjemmeside.

Les også: Velde sikret Haugesund-seier mot Sandefjord: – Jævlig deilig

Mauritz-Hansen kjenner til OBOS-ligaen fra et låneopphold i Strømmen i 2018. Da scoret den tidligere Stabæk-spilleren 17 mål i 25 kamper. Etter at kontrakten med Stabæk gikk ut etter 2019-sesongen, har Mauritz-Hansen vært uten klubb.

– Det blir helt sikkert veldig gøy å komme tilbake til Strømmen stadion med LSK. Jeg er vant til å score mål der, og forhåpentligvis skal jeg tilbake dit og gjøre det samme for LSK, sier spissen.

LSK åpner sesongen i OBOS-ligaen borte mot Grorud på fredag.

Norsk fotball diskuterer du i vår Facebook-gruppe: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -