Lillestrøm vant sin første treningskamp i år

190

(Lillestrøm – Ljungskile 2-0) Lillestrøm SK vant sin første treningskamp i 2019. Mot svenske Ljungskile vant Eliteserie-klubben etter scoringer av Moses Ebiye og Fredrik Krogstad.

Mot Ljungskile, som spiller på tredje nivå i Sverige, trengte Lillestrøm ni minutter for å ta ledelsen. Moses Ebiye konverterte Kristoffer Ødemarksbakkens assist.

Ljungskile hang deretter godt med i kampen, men Lillestrøm hadde de største sjanse. Omgangens største mulighet etter scoringen hadde nysigneringen Daniel Gustavsson. Svensken endte opp alene med keeper, men fikk ikke ballen forbi målvakten.

Lillestrøm foretok ni bytter i pausen. Kun Gustavsson og Ødemarksbakken fikk spille i begge omganger.

Drøye ti minutter etter pausen økte vertene ledelsen. Fredrik Krogstad ble spilt gjennom og plasserte ballen i lengste hjørne.

Deretter styret Lillestrøm kampen og hadde flere muligheter. Det ble dog ingen flere scoringer, og Lillestrøm vant kampen 2-0.