Lillestrøm vant treningskamp mot Kongsvinger

144
Foto: Klubblogo Lillestrøm

(Lillestrøm – Kongsvinger 2-1) Lillestrøm SK er fortsatt ubeseiret i 2019. Eliteserie-klubben vant mot Kongsvinger IL i LSK-Hallen.

- Annonse -

I starten av kampen hadde begge lag noen gode avslutninger, men det var Lillestrøm som tok ledelsen. Etter en overgang spilte Ebiye Moses ballen til Magnus Knudsen, og 17-åringen scoret.

Deretter hadde begge lag noen avslutninger, uten at det ble flere scoringer før pausen.

Ti minutter etter pausen doblet Erik Brenden ledelsen etter et innlegg av Mats Haakenstad. Drøye fem minutter senere fikk Kongsvingers Christian Røed sitt andre gule kort.

Til tross for utvisningen kom Kongsvinger til noen sjanser mot slutten av kampen. Fem minutter før slutt konverterte Lucas dos Santos et straffespark.

– Det var mye blandet fra vår side. Det var perioder i første omgang med ganske bra spill. En periode i andre omgang var vel også helt ok. Begynnelsen av kampen var ikke all verden. Ikke det siste kvarteret heller. Vi er ikke fornøyd med at vi slipper inn mål med en mann mer på banen. Ellers var det en kamp der mange fikk mye spilletid. Det var bra. Totalt sett helt ok, sier LSk-treneren Jörgen Lennartsson til klubbens nettside.

Kommentarer

kommentarer