Ludvig Begby: – Fjorårssesongen er glemt

341

Ludvig Begby: – Fjorårssesongen er glemt

Ludvig Begby fikk tidlig A-lagskontrakt med Fredrikstad, og har i de siste årene fått flere kamper i OBOS-ligaen. Den unge kantspilleren/venstrebacken har etter hvert etablert seg og fått spilletid for aldersbestemt landslag. FFK slet stort i fjor, og nå står de klare for en ny sesong i OBOS-ligaen. Ny trener og en helt ny stall.

  Vi som Fredrikstad bør alltid ha en ambisjon om å spille på et høyest mulig nivå. Det betyr vi bør klare topp 6 og kjempe om spill i Tippeligaen neste år!

 Hva er dine personlige ambisjoner før neste sesong?

– Jeg håper å kunne bidra med det som betyr noe i kampene – scoringer og assist! Vil fortsette å utvikle meg og jevnt over bli en bedre spiller, som blir frekkere i spillet mitt, og bli flinkere til å dra nytte av farten og teknikken min.

- Annonse -

Hva kan FFK-supporterne forvente seg av laget og Ludvig Begby?

– Forhåpentligvis flere mål og assist enn sist sesong, og masse energi og innsats. Det skal det aldri stå på!

Fredrikstad har som nevnt hentet en haug av nye spillere, og stallen er totalforandret i forhold til fjorårssesongen. Nå håper Begby på en bedre sesong der samholdet blir viktig.

– Fjorårssesongen er glemt! Alle tanker mobiliseres inn mot denne sesongen. Veldig fornøyd med nye lagkamerater. Tror vi har en bra stall, og at samholdet i gruppa blir veldig viktig i år. Det har jeg troa på at vi klarer å få til!

Hva er ditt inntrykk av din nye trener, Jan Halvor Halvorsen?

– Veldig bra! Han er opptatt av et godt miljø, klar spillestil og tøffe krav. Veldig menneskelig som alltid er opptatt av at alle har det bra, derfor har vi også hyppige spillersamtaler. Han ringte meg etter hver kamp på landslagssamling også, og det er et veldig godt tegn.

Begby har også flere kamper for aldersbestemte landslag, og har fått erfare nivået der. Nå er U21-spill det neste store målet for unggutten.

– Første målsetningen min er å spille meg til en plass på U-21 landslaget. Kommer til å holde på med fotball så lenge jeg synes det er gøy. Det blir spesielt gøy ved å oppnå gode resultater, så jeg håper selvfølgelig på A-landslagsspill om noen år.

Hva tenker du om fremtiden og tiden etter FFK?

– Jeg er veldig fornøyd i FFK! Håper selvfølgelig å spille Tippeliga så fort som mulig, så hva fremtiden bringer vet jeg ikke. Det eneste jeg vet er at jeg kommer til å jobbe knallhardt for å realisere drømmene mine!

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -