Moss FK mener alvor

759
Moss FK
Moss logo

Moss FK mener alvor

Moss FK sin uttalte målsetting i år er og bli bedre enn ifjor. Ifjor endte laget til slutt opp på 2.plass i Oddsen-ligaen, plassen bak suverene Raufoss.

Nå har Østfold-klubben hentet inn ytterligere to forsterkninger i jakten på opprykk. Bajram Ajeti og Adnan Heidar spilte begge for Ham-Kam forrige sesong, nå er de klare for å ikle seg den gule og sorte mossedrakta.

De spilte forrige treningskamp mot Fredrikstad og imponerte. Bajram Ajeti scoret også et flott mål i 2-1 seieren på Fredrikstad Stadion.

Begge to har bakgrunn fra Vålerenga og Haidar har også en rekke Tippeliga-kamper for hovedstadsklubben.

- Annonse -

Hvorfor Moss?

– Klubben har sterke tradisjoner og det er en klubb jeg kan bygge meg opp igjen etter tre år med en del skader, sier Haidar til Fotballnerd.no

Hvordan ser det ut så langt og hva er ambisjonene?

– Årets mosselag ser bra ut. Vi slo Fredrikstad 2-1 borte forrige helg, holder vi det nivået så kan dette bli veldig bra. Mine ambisjoner er å holde meg skadefri og gjøre så det så bra som mulig, avslutter Haidar.

Til Mossfk.no sier hovedtrener Ørjan Christiansen følgende om sine to nye signeringer:

– Vi er henrykte over at Adnan er på plass, og dette er uten tvil en kanonsignering og ikke minst forsterkning for oss. I tillegg er han en gjennomproff gutt med store ambisjoner som ser på Moss FK som en glimrende sportslig anledning til å virkelig få fart på sakene igjen. Dette er en midtbanespiller helt etter mitt hjerte. Topp fysikk, stor løpskraft og en spiller som er veldig fremoverrettet og bestemt. I tillegg er han en veldig god tilrettelegger.

– Bajram er en spiller jeg både kjenner og har fulgt med flere år. Jeg jobbet også med han en periode i Birkebeineren, og har på nært hold sett potensialet som bor i gutten. Han har enorme fysiske forutsetninger, stor fart og voldsom forflytningshurtighet. Han er på et teknisk høyt nivå, og er en meget god avslutter

Fra før har Moss hentet Christian Sukke, Ismail Saif Gul, Patrick Johnsen, Tom Skogsrud og Youssef Chaib.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -