Odoi-saken kan få så store konsekvenser for Bayern

193

Hvis det er bevis for det, vil Chelsea Football Club anmelde Bayern München, for å ha kontaktet Callum Hudson-Odoi uten klubbens tillatelse.

Senest onsdag uttalte Bayern Münchens sportsdirektør Hasan Salihamidžić om interessen rundt Callum Hudson-Odoi (18), og bekreftet samtidig at den tyske store klubben har lagt inn et bud på stortalentet.

Det er ikke ulovlige å snakke om spillere,  men det er straffbart å kontakte Hudson-Odoi, hans agent eller familiemedlemmer uten tillatelse fra Chelsea, og det er mange indikasjoner på at The Blues mistenker den tyske store klubben for å ha brukt feilaktige metoder.

Det kommer nå rapporter på at Chelsea  har til hensikt å rapportere Bayern München inn til FIFA om, det finnes bevis på at den tyske storklubben har   opptrådt utenfor regelverket. Det er fremdeles ikke kommet frem om Bayern har drevet på uten klubbens tillatelse. Det skriver Daily Mail.

Levert inn flere bud

- Annonse -

Bayern har angivelig levert inn fire bud på Callum Hudson-Odoi, og det siste budet på £ 35 millioner – £ 15 millioner med en gang og £ 20 millioner over tid – skulle passe til salgsprisen Chelsea hadde satt.

Chelsea vil i utgangspunktet ikke slippe spilleren, før til sommeren. Men spilleren skal allerede være på vei til Tyskland. Spilleren har heller ikke ønsket å signere under på en ny kontrakt for Chelsea FC.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -