Oslo 3.div, avd. 3: Fu/Vo scoret 4 mål på 9 min og vinner 4-0 borte mot Hauerseter

704
Kim-Andrè Brenna og Fu/Vo, skal serieåpne borte mot Aurskog-Høland 2.april 2018 i 4.div. Foto: Kjell Arne Høviskeland, Fotballnerd.no

Funnefoss/Vormsund scoret 4 mål på 9 min fra det 76 min, bl.a. 2 mål fra toppscorer, Kim Brenna, og vinner fortjent 4-0 borte mot Hauerseter i toppkampen i 3.div, avd. 3.

hauerseter-fuvo

Hauerseter logo  fu vo logo

Før toppkampen mellom Hauerseter og Funnefoss/Vormsund, finner vi lagene på henholdsvis 5.plass med 37 poeng, og bortelaget på 3.plass med 39 poeng. Begge lagene kjemper en innbitt kamp om å bli blant de beste 4 lagene i avdelingen.

Hjemmelaget må unnvære sin førstekeeper, Alexander Thire Beinov, grunnet karantene.

De første 45 min av kampen, var sjansefattige mellom to jevngode lag. Lagene følte på hverandre, og kampens første sjanse, kom etter 21 min når Kim Brenna hos Fu/Vo prøver et skudd, men keeper Nikolay Gutierrez Torgersen slår til corner.

23 min er spilt, når hjemmelagets spiller, Filip Lundberg Hovland, prøver et skudd men treffer en forsvarer, og forsøket går til corner. På corneren prøver Vegard Knudsen med et skudd, men keeper redder lett skuddforsøket.

Minutter etterpå, kommer Kim Brenna skrått alene med keeper, men forsøket redder keeperen med en beinparade og det ender resultatløst.

Kim Brenna er på farten igjen etter 40 min, men skuddet hans slår keeper Torgersen ut i feltet igjen.

hauerseter-fuvo2

Pauseresultatet ender med 0-0.

Ingen forandringer gjøres på lagene før de siste 45 min.

Vi må vente til det 62 min, når Simen Stensrud Blaker hos Hauerseter får servert et innlegg foran mål, men rekker ikke helt opp til en god heading, og det ender uten resultat. Minuttet etter, får Vegard Knudsen muligheten, men hans heading går utenfor på corner.

Etter 66 min, får Petter Severeide hos bortelaget headet på mål, men keeper redder til corner.  Minuttet etter, får Martin Skolbakken hos Fu/Vo ballen i mål, men blir avblåst for offside.

hauerseter-fuvo3

72 min er spilt, når Severeide er på farten igjen, men forsøket hans går i nettveggen. Det står fortsatt 0-0 på Nordkisa Stadion.

Så kommer vi til det 76.min, der Kim Brenna spurter mot mål, skrått scorer han til side for Nicolay Torgersen og Fu/Vo leder 1-0.

Hjemmelaget får en stor sjanse etter 80 min, men Bjørn Håkon Rognhaugs heading slår keeper til corner.

Minuttet etter, fosser «hurtigtoget» Kim Brenna nedover på siden, finner debutant Armin Sistek foran målet, og Sistek gjør ingen feil og scorer til venstre for keeper med sitt skuddforsøk, Fu/Vo øker til 2-0. Sistek kom fra Asker tidligere i uken og har imponerende 125 mål på 167 kamper for Asker.

Vi trenger å vente bare to minutter senere, når Kim Brenna på nytt utnytter farten sin, og igjen skrått kommer alene med keeper, og scorer sitt andre mål for kvelden og 3-0 til bortelaget. Hauerseter blir regelrett overkjørt og skjønner ikke hva som skjer.

Men det skulle bli mer! Innbytter Peder Ruud (kom inn etter 77 min) får sjansen når hjemmelagets spiller, Jørgen Alstad, gjør en feil på kanten av 16-meteren, og skuddet til Ruud  går til side for keeper, og Fu/Vo scorer sitt fjerde mål på kun 9 minutter!

Kampen ender med 4-0 seier til Fu/Vo, som vinner fullt fortjent etter de magiske 9 minuttene der det raknet fullstendig for Hauerseter, som blir påført sitt andre hjemmetap for sesongen (hvis du ser bort fra 1-4 tapet mot Skedsmo som ble strøket etter protesten).

hauerseter-fuvo4

Fotballnerd.no fikk en prat med 2-målsscorer, Kim Brenna, som oppsummerte kampen slik: «Vi sliter i 1.omgang, spiller ballen mye på tvers og skaper noen halvsjanser. Det løsner på 1-0 scoringen og vi vinner fullt fortjent og har full kontroll på Hauerseter», avslutter han til fotballnerd.no. Han legger til at han er nå oppi 32 seriemål og 2 cupmål etter spørsmål fra undertegnede.

Fotballnerd.no får også en kommentar fra Fu/Vos trenger, Ørjan Heiberg:»Vi «maler» hele 1.omgang, og sliter med dårlig tempo. De første 45 min føler lagene på hverandre og en omgang som er sjansefattig. Vi er enige om å skru opp tempoet i 2.omgang, vi virker solide og vinner fortjent kampen. Kim Brenna utnytter farten sin og scorer det viktige førstemålet og deretter scorer vi ytterligere tre mål og viser klasseforskjellen mellom lagene. Men vi møter et godt strukturert hjemmelag som kjemper i toppen, all honnør til Hauerseter. Nå ser vi frem til en ny toppkamp neste helg når vi tar i mot Skedsmo», avslutter Heiberg til fotballnerd.no.

Hauerseter skal ta turen til Årdal neste helg.

Hauerseters lag: Torgersen, Nordnes, Alstad, Jacobsen, Andersen (Sørby fra 81) Knudsen, Hovland, Rognhaug, Blaker (Rød fra 90), Borsheim, Syvertsen (Mørch fra 90)

Funnefoss/Vormsund: Rønningen, Brenna, Linstad, Skolbekken, Dahl, Lundhaug, Sannerud, Severeide (Ruud fra 77) , Halvorsen (Kvalness fra 90), Sistek (Nøvik fra 83), Nordby