Overgangsnyheter for Bayern München

275

Slik er stå på situasjonen rundt Rabiot, Hudson-Odoi & Co.

De siste dagene har det vært ekstremt mange spillere, som har blitt sterkt linket til Bayern München. Vi ser mer detaljert rundt de som er nevnt i en overgang til klubben fra Sør-Tyskland.

Lucas Hernandez (Atletico Madrid)

Detter er fakta

Den 22 år gamle midtstopperen kan forlate Atletico Madrid ettersom han har en har en utkjøpsklausul i kontrakten på drøye på 80 millioner euro. Franskmannen har en kontrakt med Ateltico Madrid frem til 2024.

Slik er situasjonen

- Annonse -

Lucas Hernandez er selv åpen for et klubbskifte. Her er visstnok en av grunnen at spilleren har en lønn på tre millioner euro per år. Hans nåværende klubb har ikke utelukket at lønnen hans kan stige, om klubben kommer med et nytt tilbud. Bayern har selv tidligere sagt at de ikke ønsker å betale hans utkjøpsklausul, men ønsker å vente til sommeren.

Prognose

Et skifte allerede i vinter, kan vi utelukke allerede, det skjer ikke. Det tiltross for at spilleren ikke var med i helgens kamp mot UD Levante, og var på benken i kampen mot FC Girona onsdag, franskmannen var kampklar. Det kommer rapporter fra Spania, om at oddsen er svært lav for at han forlater de i vinter. Dermed kan sagan om stopperen vare frem til sommeren.

Callum Hudson-Odoi (Chelsea)

Dette er fakta

Den 18 år gamle stortalentet til Chelsea, som har kontrakt med klubben frem til 2020. Grunnet mangel på spilletid, ønsker han å forlate klubben.

Slik er situasjonen

Vi har erfart fra tidligere at Bayern og Chelsea er enig om en overgang på 35 millioner euro. Det som alle spør seg om er når blir overgangen et faktum? For det er nettopp det som er snakkisen. Bayern og spilleren selv ønsker et skifte denne måneden.

Sarri ønsker å holde spilleren frem til sommeren, ettersom Chelsea er i mangel på spillere. Det er ingenting som tyder på at det Chelsea hevdet, om at de ønsket en tilbakekjøpsklausul i kontrakten med Bayern, det er ikke korrekt.

Prognose

Denne overgangen kommer til å skje. Hudson-Odoi kommer til Bayern, for det er allerede klarert. Men det står fremdeles på å se når det vil skje noe, for alt kan dette bli klargjort på selveste – Deadline Day. Chelsea jakter som sagt erstattere for flere spillere.

Adrien Rabiot (Paris Saint-Germain)

Dette er fakta

Midtbanespillerens kontrakt går ut til sommeren. Da vil 23-åringen kunne hentes gratis.

Slik er situasjonen

En forlengelse av kontrakten med PSG er utelukket. Det har Rabiotas mor og rådgiver gitt klar beskjed om. Situasjonen rundt spilleren er helt åpent, for ingen vet hva som skjer. Men vi vet at moren Veronique Rabiot er i forhandlinger med forskjellige klubber, inkludert FC Bayern.

Prognosen

Bayern München sa selv i en pressemelding at de har tatt kontakt med PSG om Rabiot, «men med all sannsynlighet vil han bytte til FC Barcelona,» det er noe vi tror. Man hadde enighet om en årslønn på ti millioner euro . Hvor det allerede kan skje et skifte i januar.

Alvaro Morata (Chelsea)

Dette er fakta

Spissen kom til Chelsea i fjor, han har fortsatt en kontrakt med Chelsea til 2022.

Slik er situasjonen

Morata har ikke fått det til under Maurizio Sarri i løpet av det siste halvannet året. 26-åringen skal visstnok være ekstremt utilfreds og ønsker gjerne et klubbskifte. Chelsea skal på sin side være ut etter Gonzalo Higuain, og Morata virker ferdig. Flere toppklubber viser sin interesse for spillere, det inkludert Bayern.

Prognosen

Med hensyn til et skifte rundt spillere, som virker veldig tydelig, og vi fikk denne informasjonen fra Bielefeld på telefon. Atletico Madrid er realistisk mål for spilleren. ettersom de visstnok letter etter en ny nummer ni. Når det gjelder Bayern, så har de sagt at de ikke er interessert i å signere Álvaro Morata på lån.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -