Schürrle (endelig) i storslag, poengdeling i midt-på-treet-kamp

144

Den 24. serierunden ble innledet med to kamper tirsdag kveld, mens resten spilles i morgen. Her er kort referat fra de to kampene:

Hannover – Wolfsburg 0-4:
Mål: 0-1 André Schürrle (36), 0-2 Schürrle (59), 0-3 Schürrle (62), 0-4 Julian Draxler (69)

André Schürrle har ikke spilt på det nivået Wolfsburg har håpet på etter at han ble signert fra Chelsea for litt over ett år siden, men i dette lokaloppgjøret mot Hannover (ni mil mellom byene) slo han virkelig til. Med bare en ligascoring tidligere i sesongen, ser det tallet adskillig lysere ut etter tre mål her. Først scoret han via stanga i første omgang, så et hardt og lavt skudd etter en corner, så et flott mål der han tok ballen ned på brystet før han knallet den i mål. Julian Draxler var også med på moroa og satte inn 4-0 da han kom alene med keeper. Wolfsburg, som har vært meget svake borte denne sesongen, var det klart beste laget gjennom hele kampen og sløste også flere store målsjanser. Hannover ser virkelig ille ute å kjøre for tiden. Det var en usedvanlig svak hjemmekamp for Bundesliga å være, og de viste helt klart at de hører til der de ligger på tabellen – helt sist. Iver Fossum fikk sin hjemmedebut for Hannover, og klarte seg greit. Men publikum var ikke fornøyd, og usedvanlig mange gikk lenge før kampen var over.

 

- Annonse -

Ingolstadt – Köln 1-1:
Mål: 1-0 Lukas Hinterseer (36), 1-1 Anthony Modeste (72)

De to lagene på niende- og tiendeplass spilte uavgjort, noe som gjør at ingen av lagene kan ta virkelig farvel med nedryksstriden – men det vil de ved neste seier. Det er henholdsvis ti og ni poeng ned til Werder Bremen på play-off. En seier for et av lagene ville gitt kontakt med Europa League, men disse to lagene vil nok være fornøyd om de holder seg der de er. Kampen var jevnspilt og uavgjort var et greit resultat, men begge lagene hadde sjanser til å avgjøre på slutten. Ørjan H. Nyland var tilbake på benken for Ingolstadt etter «gjesteopptreden» sist helg mot Hamburger SV (1-1).

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -